iki_melek_annesi Deletedmom_7156 Kız biz başlık parası da istemedik yardımcı olduk istemedi bizim kızları 🤣🤣🤣
iki_melek_annesi Bebiscann Aminnn inşallah 😍😍çocuklarla büyüdüm ben de ama iyiki olmuş diyorum bide şunu fındığı doğuraydık🥰🥰🥰
alparslanin_annesi Azizinannesi2 qksama kadar bi sabaha kadar bi uyuyorum çocuğa sıkıntı olurmu acaba 😅 bu aralar çok uykudayım 😅
Azizinannesi2 cahillesohbetikestim Ayy geçmiş olsun gaz giderici damla veriyor musun peki aklıma o geldi
Deletedmom_7156 Azizinannesi2 dikişlerin nasil ağrıyormuydu 5-6 gün sonra bide normal dikismi yapistirmami
iki_melek_annesi Deletedmom_7156 Bi büyüsün de turşusunu mu kurarsın yoksa damat adayı mı ararsın bilmem 😂 kızlar çok fena oluyor akıl işi değilller🤩🤩
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 Hafifden ağrıyordu ağrı kesici içiyordum günde 4kere yapistima yaptılar seninki nasıl dikis mi yapistirma mi
cahillesohbetikestim Deletedmom_7156 canım 21 gün oldu benim sezeryan olalı hala daha bazen ağrım oluyor dikişlerimde kızarıklıklar var hala ne zaman tam olarak geçecek bilmiyorum
Azizinannesi2 Durubebegim Vermesin yanında yoldaş kalsın 😂😂 büyüsün baba anne ben bununla evlenmek istiyorum derse ne dicek acaba 😂😂
Durubebegim Azizinannesi2 kz ben veririm yaa babayı dinlemeyiz anası gibi aceleciyse hemen evlenir ben ablamı solladım da evlendim😂