Yigit_Aras9 Bebiscann herkes kendine dünür bulmuş 😅😅yokmu benım oğlumu alan iki_tospik_annesii Durubebegim Deletedmom_7156 Ba_momss iki_melek_annesi UmutsuzPolyanna esmir cahillesohbetikestim @Azizinannesi2 @
Deletedmom_7156 iki_melek_annesi sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bişey sorucam 6 gün oldu ilk günler ağrım yoktu dünden belli hafif hafif ağrı vuruyor nedn acaba iyileşme olduğu için mi
UmutsuzPolyanna Deletedmom_7156 enfeksiyon olabilir canım benim sonradan olmuştu biraz kuru tut ve bez tülbent filan koy bide kesinlikle Dr krem versin yoksa iyileşmiyor
iki_melek_annesi Deletedmom_7156 Ameliyat yerini kuru tutmaya çalış bide bilmiyorum ama benimde öyle olurdu uyuşukluğu tam geçtiği zaman ağrı oluyordu dikkatli hareket et bide üşütme canım
Deletedmom_7156 UmutsuzPolyanna su geçirmez bant var doktor bugün çıkarmami söyledi inşallah bugün cikarcam krem vermedi onun yerine antibiyotik hap verdi
UmutsuzPolyanna Deletedmom_7156 yaa benimde işte o varken enfeksiyon olmuştu canım inşallah sende yoktur
Deletedmom_7156 UmutsuzPolyanna yaa inşallah olmamıştı ben bide tek olduğum için hep ayakta olmak zorunda kalıyorum ondanmiki diyorum enfeksiyonu aklima bile getirmek istemiyorum 🥺
UmutsuzPolyanna Deletedmom_7156 o da olabilir canım inşallah bi şey yoktur ya yine iyiyiz bence sonuçta bi ameliyat ama yatıp dinlenmek yerine 2 kişinin bakımını üstleniyoruz
UmutsuzPolyanna Deletedmom_7156 en yakının olsa bile nereye kadar olacak o kişi de daralıyor en iyisi kimseye minnet etmemek