Ba_momss UmutsuzPolyanna bende korkuyorum bazen diyo görümcem bana çekerse diye ağzını hayra aç gı çekmesin sana her gün dayak yer laf isitir sanada kufrederim beyzaya ederken diyom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bebiscann UmutsuzPolyanna Hayata güzel anılar bırak poni, kuşlara ekmek pedele, martılara ekmek at, kuru ekmekleri tavuklara ıslat yedir, bebelerine ekmek yedir, böyle güzel anılar biriktir ponim😁😁🤣 sahhaaha
UmutsuzPolyanna Bebiscann neyse ben kuğulu parka gidem de oradaki ördeklere ekmek atam güvercinlere yem alam djdjj🤣🤣🤣 martı biraz zor çünkü skdjdj🤣🤣
UmutsuzPolyanna Ba_momss bilinçli olarak anlaşılmayacak şekilde, görüntülerin arasına gizli mesajlar serpiştirilmesidir.
Bebiscann Azizinannesi2 yokmu martı, aha poninin güzel anıları çöpe gitti, ekmekler yine görümcenin başına kaldı 😁😁🤣🤣
Ba_momss Bebiscann dünürüm sana zenginlerin giydiği markalardan alsın enişte bey belki onlar iyi çıkar 🤭
Ba_momss hepoyleolurzaten valla benimkinin hiperaktivite si 400 tane iğneden ve folik fazlaligindan bence 🤣sizi bilemem keyifle yapmissinizdir sıkıntı dan hadi de ben stres içinde yerlestirttim tuttcakmi diye panikle beyzanın embriyosunu 🤣🤣🤣