UmutsuzPolyanna Ba_momss 10×0=0 anam siz kapayın o telefonu 🤣🤣 bnm oğlanda baby tv bambu şarkısının müptelası olmuştu o aylarda 🤣🤣
Ba_momss UmutsuzPolyanna o TV den gene biz yoootupcu olduk 🤣 sahtekar agliyo açıyorum YouTube tan kırmızı balığı şak diye kesiyo ağlamayı gülüyo nasıl kandırdım dercesine🤣
Bebiscann Azizinannesi2 yokmu martı, aha poninin güzel anıları çöpe gitti, ekmekler yine görümcenin başına kaldı 😁😁🤣🤣
Azizinannesi2 Bebiscann Ankara’da martı vardida bizim mi haberimiz yok 😂😂kırıntıları dan yer işte gorumcesi 😂😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 hiç bilmiyorum ya genel konuştu isim vermedi cnm ne zormuş çocuk büyütmek j🤪🥴
Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna Aynen öyle bende ondan dolayı izletmiyordum sadece işte bu üçü için izliyoruz birde Kukuli izliyoruz 😂 o saatte uyanırsa 😂😂
Bebiscann UmutsuzPolyanna iyi bari kız poni senle bi ara resimleşek özelden, merak ediyom seni tabi sende istersen, istemezsen sıkıntı yok🥰
UmutsuzPolyanna esmir buradaki herkesin biri anyada biri gonyada ama @Aag06 ve @hepoyleolurzaten buluşuyordu onları mı diyodun 🤣🤣
Ba_momss Bebiscann dünürüm sana zenginlerin giydiği markalardan alsın enişte bey belki onlar iyi çıkar 🤭
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 eveeeet 😂 @UmutsuzPolyanna kuzum Ankarada martı var, sen şöyle bi ankamall e gidip terasa çık, hal’in orada martı dolu oraya doğru atarsın 😂
UmutsuzPolyanna Bebiscann neyse ben kuğulu parka gidem de oradaki ördeklere ekmek atam güvercinlere yem alam djdjj🤣🤣🤣 martı biraz zor çünkü skdjdj🤣🤣