Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna Aynen öyle valla biz detoksa giriyoruz oyun için gün içinde iki kere oynuyor oda kardeşini sallarken yoksa sürekli TRT çocuk cartoon network arasında gidip geliyoruz yada deftere harfleri rakamları yazdım onlarla ilgileniyor şimdi tele şifre yazılarla koyarsam buluyor açıyor rakamlada koysam açıyor şimdide desen koydum onuda yapıyor ama sonra başka yere çekince yanlış diyor 😂😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 bugün pdrci cartoon network de bakmasın diyo 25. Kare çok varmış onun çizgi filmlerinde
Bebiscann UmutsuzPolyanna len dondan bahsetmeyin lcw den aldım yine yırtıldı bıktım dondan donsuz kahraman olacam bundan sonra 😷🙅😰
Azizinannesi2 iki_melek_annesi Oo ablamiz Euro ile çalışıyor 😂😂500bin Euro ne kadar haberin var mı 😂😂
iki_melek_annesi Azizinannesi2 yanındaki dört sıfırı çıkaralım 🤭🤭yanlış yazmışım🤣🤣🤣🤣1 trilyona çok diyom 7 trilyon veriyom bak🤣🤣🤣
Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna Hangilerinde acaba biz sadece masa ile koca ayı Tom ve Jerry birde sevimli kahramanlar izliyoruz onlarda da mı var acaba 😮😮
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 2. Boşanma psikolojisi kaldıracak durumda değiliz ailecek 🤣🤣 evlenmeyi düşünmüyor dediler ama 🤣
Bebiscann UmutsuzPolyanna Hayata güzel anılar bırak poni, kuşlara ekmek pedele, martılara ekmek at, kuru ekmekleri tavuklara ıslat yedir, bebelerine ekmek yedir, böyle güzel anılar biriktir ponim😁😁🤣 sahhaaha
UmutsuzPolyanna Ba_momss 10×0=0 anam siz kapayın o telefonu 🤣🤣 bnm oğlanda baby tv bambu şarkısının müptelası olmuştu o aylarda 🤣🤣
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 hiç bilmiyorum ya genel konuştu isim vermedi cnm ne zormuş çocuk büyütmek j🤪🥴