Ba_momss Bebiscann Vay be ne karılar var 😂 bizde kocayı aç gönderdik işe bı baktım çikolata sürüyo ekmeğe 🤣🤣🤣
Bebiscann Ba_momss benim dolmalar nazara geldi tuz gölüne dönmüşler çok yiyemedim yorulduğumla kaldım halbuki çok güzel yapardım ne olduysa tuzu çok oldu☹️ yoğurt döküp yedik ama😁
Deletedmom_85 esmir canım babam sağ olsun o öğretti böyle hoşuna giden Bi latife olduğu zaman yada bir şeye kızınca, Allah belanı versin demezdi. Allah seni cennetine koysun ya ne diyim ki derdi öyle terbiye etmiş nefsini 😂 bende onun güzel davranışını kaptım 😍
Azizinannesi2 UzayliOzge bende azizle çay keyfi yapıyorum 😂😂 gel beraber içelim sen yaparsinda güzel olmaz mı o kurabiye
Deletedmom_85 Azizinannesi2 hahaha 😂 onu bende unutabilirim her gün farklı şey yapıldığı için herhalde jdhdjd
Azizinannesi2 Deletedmom_85 Olabilir cuma olmuş aziz gelip anne bugün cuma sil süpür günü diyor aziz’de cuma selasi okunuyor ya ondan biliyor cuma olduğunu 😂😂
Azizinannesi2 Ba_momss Bu saate yemek kalır mı valla bende hocadan ince kalkıyorum hatta bugün iki dk geç okudu eşime dedim ki hocanın numarasi varsa versene ezanı okumayı unuttu dedim uykusu arasında gulme krizine girdi 😂😂
Ba_momss Azizinannesi2 Hahahahha bende diyorum hadi kız kalk gidek diye 🤣 valla kaldı napayım keyfi anca yetti bı ara uykusu geldi dedim çok erken 4 5 de uyanirsin 9 9 bucugu bekleyek aramadigimiz kişi kalmadı WhatsApp tan görüntülü sıkıldığı an bı başkasını aradım 😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 evet evet hafif de kalıcı makyaj yaptırıyım demiş ama çok boyamışlar kddkk🤣