Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna hahhah 😄 biz tanıdık çıkacak diye tırsarken kendi kendimizi ifşa etmemize kaç puan peki? Hajajaja 😄 bu arada adını hatırladım ama söylemiyrum jwhdheh😄 Z💜
Bebiscann UmutsuzPolyanna la yemin ederim Zeynep isminden tiksindim bu kadın yüzünden, kızımın adı da Zeynep 😷😷😁
esmir Deletedmom_85 oysa bebekken banyoda anam düşürmüş beni kafam fayansa fena çarpmş etkisi olumlu olmuş bende 😂
Bebiscann UmutsuzPolyanna aynen [ doğurduysan bakacan, rahat hazırol, kalk, sağa dön, sola dön ] hayat felsefem olan sözler 😁😁🤣 agssghhjfhh
Ba_momss Bebiscann gelinin uyudu gene inşallah kalkmaz gidem aç karnimi doyurayim acimmmmm hayrına yemek getirsin biri belimden kalkıp yapamadım da biseyler 🤦
Bebiscann Ba_momss ben sarma dolma yaptım bu gün ama işkence gibi, damadın anamı ağlattı, şimdi çay içiyom, şeker pancarı yiyom😁😁👹
Ba_momss Bebiscann Vay be ne karılar var 😂 bizde kocayı aç gönderdik işe bı baktım çikolata sürüyo ekmeğe 🤣🤣🤣
esmir iki_tospik_annesii bazı postlarda yorum yapıyom canım pek post atmıyom ağustosta katıldım bi ara uygulama donuyodu sildm geri yükledim şuan kasımda girmişm gibi gösteriyo
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Evet özele gidiyordum son güne kadar ama benim çok akıllı doktorum suyumun Cumartesi gelmesine rağmen pazartesi bekle dedi ben Cumartesi hastaneye gelemem dedi. 🙄🙄 Bende gece acilden şehir hastanesine gittim hemen doğuma aldılar