iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Parasıyla kanka ama gelmedi 🙄 yılbaşından önce 3.500. Dü doğum benimde yılbaşından sonra oldu 4 bin olmuştur gene gelmedi
Bebiscann Ba_momss benim dolmalar nazara geldi tuz gölüne dönmüşler çok yiyemedim yorulduğumla kaldım halbuki çok güzel yapardım ne olduysa tuzu çok oldu☹️ yoğurt döküp yedik ama😁
Azizinannesi2 Deletedmom_85 Olabilir cuma olmuş aziz gelip anne bugün cuma sil süpür günü diyor aziz’de cuma selasi okunuyor ya ondan biliyor cuma olduğunu 😂😂
iki_melek_annesi Azizinannesi2 Bende katılabilir miyim çok sıkılıyorum sürekli uygulamadayım zaten kocadan yok alın beni beni de alın🤗
Ba_momss Azizinannesi2 hee kırmızı balık rüyalarımda arrik benim saf kocam alistirdi kirmizi balık izliyolar günde 3 kere 🤣
iki_melek_annesi Azizinannesi2 Tanıtayım kendimi 32 yaşındayım 13 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var 32 Haftalık hamileyim Gonya dan katılıyorum 🤭 kocam yok gönderdim talipleri i beklerim dermişim😂
Azizinannesi2 iki_melek_annesi Ben küçük kaldım abla diyelim mi sana ❤️😍 memnunum oldum hosgeldin 😍eşinle ayrıldın mi yani 😂
Yigit_Aras9 Aag06 😅senin de benm sinriimi bozuyor odaklanamıyorum ilham gelmiyor eski profil istiyroum