• Doğum
  • Normal doğum düşünenler ama çekinenler🙈

Demmo ıkınma hissi otomatik geliyormuş zaten hatta ıkınma diyecekmiş doktor bir ara ama sen ıkınma hissinde olacakmışsın 😊 Direkt eğitimde doktorlar söyledi sancılara da mecburen dayanacağız onunda bebek çıktıktan sonraki gevşemeyle herşeyi unutacakmışız 😉 Felan bunları düşünüyorum napalım 🙈🙈
Tuba704 ilk dogumum olacak uygulamaya gore 34 gun kaldi bir surpriz yapmazsa kizcem😉ben cok korkuyordum dusununce aglayacak gibi oluyirdum canim kiz kardesim dogum yapti ondan sonra bana bir rahatlik geldi anlatamam 😂cunku kiz kardesim kas aldirirken acidan kivranir bagira cagira resil ederdi kuaforde 😂😂skmdi diyorum o bile dogurduysa ben Allahin izniyle aslanlar gibi dogururum 😂bir de soyle rahatlatiyorum kendimi dusunme ilk doguracak sen degilsin sanci gelince pasa pasa doguracaksin kacarin yok vs vs 😂bilmem sizde ise yararmi bende inanilmaz bi rahatlik var hayirlisi
    Anneyimmm 😄 99 dan sonra nasıl düştüğüne inanamayacaksın sanki 3 er 5 er atlıyor rakamlar 🙈🙈
      Bizim safak 89🦋💙 bence hic korkutmayin kendinizi ve sancilariniz geldiginde kesinlikle evde cekip oyle gidin hastaneye.Tamam kolay degil ama canindan can cikiyor kolay olsaydi bir anlami kalmazdi☺ Allah o gucu bize vermis cok sukur ustesinden geliriz evelAllah hayirli dogumlarimiz olsun❤
        Al benden de o kdar 80 gün var doguma ama bnde aynı şeyi düşünüyorum.normal istiyorum ama yapbilecrk miyim dayanabilir miyim neler yaşıcam bilmiyorum. Sezeryandan daha çok korkuyorum aslında bildiğin cart curt kesicekler seni sonra dilecekler falan🤦🏻‍♀️ Diyorum kendi kendime hastalandıgmz zamanlarda bi agrı geliyo geçene kadar mecbur çekiyosun o agrıyı yapabileceğin bişey yok oda onun gbidir yada kabız oldugumuz zamanlardaki agrının biraz fazlasıdr heralde dayanırım falan diyoeum ama nooolcak Allah bilir🤷‍♀️
          Aysegull00 okurken üzüldüm bitirirken gülümsedim😊 Belki bizde bigün bu düşüncelerimizi abartı bulup geride kalanları motive edeceğiz kimbilir yaşamadığımızdan belkide bu bütün korkular çok teşekkürler 🙏
          Peki sonunda o kadar korkuya rağmen nasıl ikna oldunuz da suni sancı aldınız🙄
            Ozgeyrsc insan okudukça olumlu herşeyde motive oluyor olumsuz herşeyde de tam tersi olumsuz hikayeleri direkt kapatıyorum 😊
            OktayMeltemSahin amin inşallah 🙏 Çatı muayenesi beni de korkutuyor ama defalarca vajinal ultrasonla muayane oldum ve ondanda hep korkardım takiiiii kendimi rahatlatıncaya kadar sanırım ne kadar rahqt o kadar rahat geçecek 👍
            Seyda123 pardon sonradan okudum suni sancı sebebinizi dilerim çok çok rahat geçirirsiniz mükemmel bir doğum olur bizimle de hikayenizi paylaşırsınız🙏
              hilaldmr eğitimlerde doğumun aşamaları nefes egzersizleri vs aslında bilindik okuduklarımızı birde sözlü anlattılar tüm devlet ve özel hastaneler veriyor biliyorum isterseniz gittiğiniz hastaneye bir sorun 😉 Merak ettiğiniz birşey varsa da bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım👍
              Tuba704 inşallah canım 🤗 hastaneye yattığımda sancim yoktu nst de çıkmadı serum vercez dediler ama çok az damlıyordu onunla birlikte sancı olunca anladım doktora sordum serumdan veriyoruz dediler kend i sancim gelir yapmayın dedim ama dinlemediler
              Nlyakts ne güzel çok sevindim benimde arkadaşım 2 normal doğum yaptı şuan arka arkaya defalarca tekrar yaparım diyor o kadar kolay geçti ki birebir şahit olunca insan bayağı gaza geliyor 😄
                Seyda123 yaparsın korkma ikinmayi yapamadım ben internetten bunla ilgili araştırma yap derim ve de surekli çömelme hareketleri yapın evde
                kizannesii 😄 Herkes aynı düşünce de dilerim benim şafak 40 iyi geçer ve hikayemi sizinle hemen paylaşırım motive olursunuz en büyük hayalim şimdilik bu 😉