Kizlar 28.08.2018de sezeryan oldum cok zorlu bi surecti benim icin dikislerimde iltihaplanma olmus hala yatiyorum ckcugumu yatarak emziiriyorum altini degistiremiyorum cok canim sikkin hic bi isimi yapamiyorum bole bisey yasayan yokmu nolur yardim edin ve dua edin allah rizasi icin bi an once ayaga kalkayim
SSeyda123
- 10 Eyl 2018
- 12 Nis 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Allah rizasi icin dualarinizi bekliyorum tartışmasında
- ❣06.09.2018 ❣2. Spinal sezeryan ❣ 2.prenses ❣ tartışmasındaIkinciyibekliyorum canim allah bagislasin ben dogum yapali 13 gun oldu dikislerim iltihap kapmis kalkamiyorum bile bole bisey yasadinmi hic 1.veya 2.de nasil duzelirim bilmiyorum cok moralim bozuk
- dogumdan sonraki program tartışmasında
- ikiz kızlarıma isimmmm.... tartışmasında
- 39.haftalik hamileler sizde etraftan biktiniz mi tartışmasında
- 39.haftalik hamileler sizde etraftan biktiniz mi tartışmasındaSltn bendede hic birsey yok canim bi kac gundur kasik agrim var okadar oda siddetli falanda degil hic devlete gidiyorum ben suni sanci vercekler oyuzden dualarinizi bekliyorum sen ozelemi gidiyosunda sezeryan dedin devlette suni sanci verip bebek geliyomu diye bakiyolar zorda kalirsa bebek gelmezse sezeryana anca o sekilde aliyolar
- Normal doğum düşünenler ama çekinenler🙈 tartışmasında
- Normal doğum düşünenler ama çekinenler🙈 tartışmasında
- Normal doğum düşünenler ama çekinenler🙈 tartışmasındaAysegull00 bende suni sanci alcam cok korkuyorum ben yapamiycam gbi geliyo cok uzuluyorum 😢
- MERYEM ANA OTU tartışmasında
- MERYEM ANA OTU tartışmasında
- Sancisi olmayip Suni sanci ile dogum yapanlarr varmiiii tartışmasında
- Sancisi olmayip Suni sanci ile dogum yapanlarr varmiiii tartışmasında
- Sancisi olmayip Suni sanci ile dogum yapanlarr varmiiii tartışmasındaKizlar 40+4 oldum p.tesi hastaneye yatcam sanirim suni sanci vercekler suni sanci ile dogum yapmak cokmu zor nolur tecrubeliler yazsin cok stresliyim agliyorum hep evde sanci cekecegimi hayal etmistim dusa girerim sole bole yaparim derdim ama ole olmayacak sanirim p.tesi yatisim var
- Uyumayanlar bakabilir mi çok üzgünüm tartışmasında
- Bayram şekerim artık kucağımda (Zehramın doğum hikayesi) tartışmasındaSedaManavolu canim allah bagislasin gozun aydin ben r0 +4 oldum sanci v.s hic bisey yok p.tesi gtcem suni sanci verilcek hic istemiyorum ama mecburum suni sanci cokmu zor ne kadar suni cektin
- Vucüt tipi cinsiyet tartışmasında