• Doğum
  • Normal doğum düşünenler ama çekinenler🙈

Aysegull00 okurken üzüldüm bitirirken gülümsedim😊 Belki bizde bigün bu düşüncelerimizi abartı bulup geride kalanları motive edeceğiz kimbilir yaşamadığımızdan belkide bu bütün korkular çok teşekkürler 🙏
Peki sonunda o kadar korkuya rağmen nasıl ikna oldunuz da suni sancı aldınız🙄
    Ozgeyrsc insan okudukça olumlu herşeyde motive oluyor olumsuz herşeyde de tam tersi olumsuz hikayeleri direkt kapatıyorum 😊
    OktayMeltemSahin amin inşallah 🙏 Çatı muayenesi beni de korkutuyor ama defalarca vajinal ultrasonla muayane oldum ve ondanda hep korkardım takiiiii kendimi rahatlatıncaya kadar sanırım ne kadar rahqt o kadar rahat geçecek 👍
    Seyda123 pardon sonradan okudum suni sancı sebebinizi dilerim çok çok rahat geçirirsiniz mükemmel bir doğum olur bizimle de hikayenizi paylaşırsınız🙏
      hilaldmr eğitimlerde doğumun aşamaları nefes egzersizleri vs aslında bilindik okuduklarımızı birde sözlü anlattılar tüm devlet ve özel hastaneler veriyor biliyorum isterseniz gittiğiniz hastaneye bir sorun 😉 Merak ettiğiniz birşey varsa da bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım👍
      Tuba704 inşallah canım 🤗 hastaneye yattığımda sancim yoktu nst de çıkmadı serum vercez dediler ama çok az damlıyordu onunla birlikte sancı olunca anladım doktora sordum serumdan veriyoruz dediler kend i sancim gelir yapmayın dedim ama dinlemediler
      Nlyakts ne güzel çok sevindim benimde arkadaşım 2 normal doğum yaptı şuan arka arkaya defalarca tekrar yaparım diyor o kadar kolay geçti ki birebir şahit olunca insan bayağı gaza geliyor 😄
        Seyda123 yaparsın korkma ikinmayi yapamadım ben internetten bunla ilgili araştırma yap derim ve de surekli çömelme hareketleri yapın evde
        kizannesii 😄 Herkes aynı düşünce de dilerim benim şafak 40 iyi geçer ve hikayemi sizinle hemen paylaşırım motive olursunuz en büyük hayalim şimdilik bu 😉
        Aynen ya bazen dogum hikayelerni okumaya korkuyorum😂
        Tuba704 gozumuzun onunde abartan insanlar olmayinca daha motive olabiliyoruz bence 😉