Gulenay-18 prettywoman01 ben doktoruma danıştım kantaron yağı kesinlikle kullanma dedi istersen bi doktoruna danış canım benim annemde hiç çatlak olmamasına rağmen bende 37. Haftaya kadar hiç çatlak yoktu 37+2de çatladı inşallah sende çatlama olmaz kuzum 🤲🏻
prettywoman01 Gulenay-18 hiç sormadım doktora herkes kullanıyor bı sorun olmaz diye düşündüm. Zaten Bebek yağına geçtim şimdi evet son hafta bile çatlağı olan oluyormuş ona yapacak hicbise yok kaşıntılar çok fazla zaten bugün olmazsa yarın olacak gibi:)
Gulenay-18 Nurgl34 benim doktorum önermedi canım kesinlikle kullanma dedi onun yerine kakao yağı kullan oda iyi gelir dedi
Gulenay-18 Nghnszer evet canım yorgunluk tetikliyor bende yorulunca ağrılarım artıyor dinlenmeye çalış biraz öyle geçiyor bugün kontrolüm vardı 37+4 olduk kilo 3200 boy 48 cm doktorumuz gayet iyi durumu dedi sizin boy kilo nedir acaba
Nghnszer Gulenay-18 ben 34+3 de gittim en son 47 cm 2651 gr dı. Cuma tekrar kontrolüm var bakalım nasıl olmuş beyfendi ☺️
Ark Gulenay-18 acemianneinci bulantılar geçmedi mi hala yoksa yeniden mi geri geldi çok zor bulantı benimde ilk 3 ay sürmüştü, biz 24 haftalık olduğumuzda 577 gr kilosu ama boyu söylemedi unuttum bende sizin kaç
acemianneinci Ark Benim maalesef başından beri böyle bir kaç aydır hafiflemişti şimdi yeniden başladı mide bulantılarım 26+4 de gittik 919 gram 34 cm idi sizce iyimi boyu kilosu
Ark acemianneinci bence iyi o haftalarda 900 gr beklenen normallik boyuda iyi umarım en kısa sürede geçer kuzum
Gulenay-18 prettywoman01 bende kullanacaktım doktoruna danış dediler sordum kesinlikle kullanma dedi benimki kaşındıkca dahada çatladı günde 5-6 kez yağladım yinede çatladı olsun sağlık olsun bebeğim sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil ☺️
Gulenay-18 prettywoman01 bilemiyorum bende kullanıcaktım buradan bir arkadaş kullanmadan doktoruna danış benimki tavsiye etmedi dedi kontrole gidip danıştım benim doktorumda kullanma dedi
zeynepdurunun_annesi Gulenay-18 takmıyorum açıkçası ben 🤷🏼♀️ kızım sağlıklı olsun da çatlak ne ki sonra beyaza dönüyor belli olmuyo zaten
Gulenay-18 zeynepdurunun_annesi bende ilk zamanlar çok takıyordum ama artık bende o kadar umursamıyorum