Soncul Egenin_Annesi1504 şehir hastanesine ben hiç muayeneye gitmedim canım özele gidiyorum 1500 lira dediği için devlete baktırım dedim ama doktordan illa randevu almak gerekiyomus özellikle sordum o yüzden özelden gün aldım mecburen🤦🏼♀️
Babysharkdutdutdut Egenin_Annesi1504 bende yarın şehir hastanesine gidicem tam 12 haftalik oluyorum ama daha önce hiç gitmemiştim hemen ikili test yaparlarmi yoksa ayrıca ikili test için randevumu almıştınız siz
Egenin_Annesi1504 Babysharkdutdutdut yaparlar zaten muyane odasinsa 2 li tarama dedigimiz sey ultrosnla bakyo asistana biseyler not ettryo bide 1 tup kan veryosun o kdr
Soncul Egenin_Annesi1504 ozaman da bu kadar öncede randevu alındıgını bilmiyoduk ilk gebeliğim acemiyiz biraz
Egenin_Annesi1504 12eylul randevu yok malesef sabahtan gtcm ya sonucu gostermeye kagitmi verdlr bilgisayardanmi bktlr
Egenin_Annesi1504 Soncul 9 bine bebegie onca sey alrdn bence gereksz masraf ya 2 3 saat sirf guzel ilgilencekler die 😂
Soncul Egenin_Annesi1504 bencede gereksiz geliyo devlet bu kadar dolu olmasa herkesin bi doğurası var bu ara
Soncul Egenin_Annesi1504 biz bitanesine iyi bakalım diye düşünüyoruz millet 3-4-5 hiç düşünmeden doğuruyo
Sinemmmmm58 Egenin_Annesi1504 canim sabah 7 30 da gidersen veriyorlar bende sonuc almak icin randevu alip gitmistim o zaman sordum hasta kayita ogleden sonraya sira kalmiyor sabah 7.30 da gelmeniz lazim dedi
Akmelkee Egenin_Annesi1504 ne yaptınız aceba bende ikili sonucumu almak istiyorum öğleden sonra gitsem sıra verirler mi