BusraAltiok Gamzeates şehir hastanesinde mi yaptırdınız sonuçlar kaç günde en nabiza düştü e nabizda görünce doktora gideceğim de bi de üçlü den sonra ne var aceba yapılması gereken işlem olarak ?
Gamzeates BusraAltiok üç dört gün de sonucum cıkmıstı e nabız da daha uzun da olabilir üçlü den sonra 20-24 haftalar da detaylı ultrason var onu da 21-22 hafta arası yaptırırsanız daha iyi olur sonra da 24 hafta da şeker yüklemesi var sonra da bitiyor 😇
BusraAltiok Gamzeates çok teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim? Ben 17 haftalik oldum 14 te folik asiti kestik şehir hastanesine gidiyorum başka ilaç vermediler bu süreçte kullanmam gereken ilaç var mi ?
Gamzeates BusraAltiok yani doktorunuza yine danışın tabii ama d vitaminine ve multivitamine başladım ama benim haftam şuan 24+3 muhtemel d vitamine sizin de başlanır multivitamin ile birlikte
HaticeTekin Bende 12 haftalıkken folik asit ve demir ilacı birlikte olan ilacı kullandım kalp çarpıntısı yapınca kestiler şuan herhangi bi ilac kullanmıyorum kullanmam gereklimi 18 haftalık olduk🙏👶❤️
Ormanmeyveli Gamzeates Şuan 17+3 deyim gitsem yaparlar yani değil mi. Peki 2li test gibi mi aynı kan falan mi veriyorsu
Gamzeates Ormanmeyveli aynen sadece kan veriyorsunuz gittiğiniz de sorun ama bence ikili yaptırdıysanız dörtlüye hiç gerek yok ben Baska hastahane de ikili yaptırdım diye doktor merak edip dörtlü yaptırdı boşyere kaygı yine en güzeli detaylı ultrason tercih sizin tabiiki
Ormanmeyveli Gamzeates Ya bende kararsızım aslında yaptirmak ve yaptirmamak arasinda 2li testim temiz çıkmıştı. Ama doktorum yinede yapalım dedi özelde.
Gamzeates Ormanmeyveli bence hiç gerek yok kafa karışıklığı çok strese giriyor insan detaylı da zaten daha cok açıklama yapılıyor siz de detaylıyı bekleyin hele ikili temiz çıktıysa dörtlü de zaten aynı
Gamzeates Ormanmeyveli normaldi çok sukur detaylıya da girince daha da rahatladı içim ikili de zaten temiz çıkmıştı
Gamzeates Ormanmeyveli ben inanın iyi bir doktor bulamadım sürekli şuan doktor değiştiriyorum randevu hangisi iyi diye ama doğumu orada mecbur yapıcam cunku bilinçli doktor hepsi hastahane şartları da öyle