Elifvegul Doktorların tahmin yapmasına karşıyım. Kesin emin olmadan atmak doğru değil. Bende bugun 12+2 gittim. Kesin değil ama kıza benziyor dedi. Sinir oldum valla. Zaten ya kız ya da erkek olacak. Çin takvimi gibi doktorlar da.
Pheebs Elifvegul Öncesinde keske sorsaydı size tahmin ister misiniz diye. Bizimki sormuştu 12de. Tahminde bulunabilirim ama kesin değil dedi. Biz kesinlesmesini istiyoruz diyince soylemedi patlatın bakalim balonunuzu sürpriz olsun dedi 😊 13 te de ısrarla ben sordum sabırsızlandim o soylemedi 😂
zynpkayaoglu 13+0 gittim kız dedi oglum var kızım olsun cok istiyorum bakalim Allah herkesin gölündeki ni hayirliyla versin inşallah sian 13+5
BaLevLat34 Meryemakyildiz Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde ☺️17 marta kadar beklicem cinsiyet için hem kontrolüm o zamana denk geliyor
Elif9292 Heybet_bilal42 benimde 2 kizim ücüncuyede kiz dediler benimde umudum erkekti ama hayirlisi allahtan geliyo sonucta saglikli hayirli olsunlarda
Minnosbaby Giziko valla aynı zamanlarda hamile kalmışız herhalde canım iki kere gittim kıza benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi
535arss BIR_SIYAH__HIAYESI63 12 haftalık ken tahmın yaptı 15+6 kesinleşti bacak arasını da goster di sız bılıomuusnuz cınsıyetı ınsllah gonlunuzden ne gecıyorsa o olur💙
BIR_SIYAH__HIAYESI63 535arss sağlıkla gelsin oğluşun😍 ben şuan 13+5 gitmedim henüz 16 haftaya gideyim net belli olur diye düşünüyorum