Giziko Haftama girdim. Yarın doktor cinsiyeti öğrenebiliriz dedi. Sizler ne zaman öğrendiniz hanımlar 🥰
Bayancorek Giziko şuan 11+3 haftaya 12+4 de ikili testte öğrenebiliriz belki dedi doktor, heyecanla bekliyorum 🙈
BaLevLat34 Giziko 13 haftadayken gittim kız dendi de yine ilerleyen zamanlarda daha net ögrenilir cok erken bence söylense bile değişme ihtimalide var :))
ikicocukluannee Benim ablam girdi 12+5 söylememiş ya bizde merak ediyoruz https://imgyukle.com/i/EVn1do fotosunu bırakayım belki tahmin etmek isteyen olur 🤣
aylinpalaa Bayancorek ay bana da aynısı denildi şu an 11+2 haftaya 12+3ken gidicem belki öğrenmiş olurum hayırlısı olsun hakkımızda 👶🏻🙌🏼😊
Elif9292 Ayhkn galiba agustosta dogum yapacaklarin geneli KİZ olacak benimde 10agustos gorunuyo banada kiz gibi dedi doktorum yine gidicem bklim degiscekmi
Guncem Elif9292 gercekten bize de kiza benziyo dediler 12 haftada bakalim insallah netlesir iki haftaya kontrolde.
Fatos0660 Fatos0660 Ay benimde 2 oğlum var buda kız olsa isterim henüz bilmiyorum cinsiyeti 13 haftalık daha
Defne000 Bende 16+5te gidicem 1 oğlum var kızım olsun isterim agustos bebişler cogunluk kız sanırım☺️
Elif9292 Benim iki kizim var zaten bunun erkek olmasini cok isterdim ama demekki nasibim kizdan yana💗