Kifayett İlk defa bana da belli değil dedi bence erkek hala ama bı şaşırdım şimdi kafam karıştı açıkçası kendini gostermiyor erkek diyemem dedi
Sinemmmasya Kifayett O an görememiştir doktor. Bugün bende devlete gittim bacak arasında kordon var bişey diyemem dedi. Ordan çıktık özele gittik erkek dedi 16.haftadayım
Elifelbb Kifayett 14 haftamda erkek denildi 18. Haftamda yine erkek denıldı bugün 21 +2 yim detaylıya gırdım yıne sordum yıne erkek 😂 değişmesinin imkanı yok hersey ortada dedı doktor 😂 doğuma kadar sorcam heralde
Rabia344 Kifayett benim komşumda hamile 6/7 aylık kız diye söylemişlerdi. Ama 2 gün önce doktor oğlu olacağını söyledi değişiyor valla bu işler 😂
minikkelebegimmmmmm mucizemibeklerken17 yok artıkkk😱kız diyip erkek çıkamı duydumda erkek diyip kız çıkan ben şok.kordonu her seferinde pipi sanmak tecrübesiz bir doktor işi sanırım
mucizemibeklerken17 minikkelebegimmmmmm aslında doktor da iyi bir doktormuş ama aile de şok oldu 😅 hatta doğar doğmaz bak kızın oldu sonra bebegi karıştırdılar deme demiş 😅
Yavrucuk Gamzeates doktor 13+4 usg de kıza benziyor dedi.Aynı günde 2 li tarama yaptırdım.Sonuç dün çıktı.Ama doktora sormadım.
Cikrikci Kifayett benim 12. Haftada erkek 16. Haftada kız denildi cuma günü ayrıntılı ultrason da inşallah değişmez ben yaşadım yani dediginizi 🤷🏻♀️
Deletedmom622772 gulsuayan valla bende bilmiyorum hatta cinsiyette nasıl yanılınıyo bu yüzyılda hala ona da sasırıyorum millet uydular fırlatıyo biz bebek kız mı erkek mi anlayamıyoruz 😂
Elif9292 Siz hep ayni doktora mi gidiyorsunuz 6 aya kadar nasil surekli kiz deyip erkek cikiyo anlamiyom bir iki kere farkli doktora gorunseydiniz keske
Sinemmmasya Deletedmom622772 Bende anlamıyorum ya benim de kafamda soru işareti kaldı acaba kordonu pipi olarak mı gördü diye düşüyorum da kordonla pipiyi ayıramıcak kadar bilgisiz değildir yani 16.hafta çünkü
gulsuayan Deletedmom622772 hem öyle hem de okulu bitirdikten sonra yıllarca bu mesleği yapıyorlar her gün bir sürü ultrasona bakıyorlar ezelin annesi kör meliha bile koklayarak anlar yaniiii 😄
Deletedmom622772 Sinemmmasya ayy 15. Haftada aynısını yasadım basta pipi gibi gördü sonra galiba klitoris dedi sonra yüksek ihtimal kız dedi bunların hepsini 3 dakika icinde falan söyledi 😂 bende kızdır heralde erkek olsa görür bilir diye düsünüp kız kabul ettim haftaya 17 de gideceğim bir de ama nasıl tam anlayamadı anlamadım gitti
Sinemmmasya Deletedmom622772 Sizinki hepten değişikmiş iyi bir doktor anlar emin olun. Devletteki kordondan dolayı birşey demedi tahmin de bile bulunmadı ama özeldeki net erkek dedi yani bu muayenelerin arasında 1 saat vardır anca 1 saatte bacak arasından kordon çıkabilir mi yoksa zaman mi alır bilemiyorum ben bir tane çikolata yedim özeldeki hastaneye girmeden
Sinemmmasya Deletedmom622772 Sizinki hepten değişikmiş iyi bir doktor anlar emin olun. Devletteki kordondan dolayı birşey demedi tahmin de bile bulunmadı ama özeldeki net erkek dedi yani bu muayenelerin arasında 1 saat vardır anca 1 saatte bacak arasından kordon çıkabilir mi yoksa zaman mi alır bilemiyorum ben bir tane çikolata yedim özeldeki hastaneye girmeden
Yelizzzz34_ Kifayett 1 hafta önce arkadaşım doğum yaptı ve 9 ay boyunca gözüktüğü tüm doktorların erkek dediği bebeği doğumda kız çıktı 😂 hepimiz şok yaşadık resmen bide o kadar çok şey almıştı ki hepsi mavili, lacivertli 👀🥰
Deletedmom622772 Sinemmmasya hiç devlete gitmedim özeldeki doktorlar bile doktordan doktora fark ediyor o yüzden haftaya daha bilindik bi isme gideceğim bakalım kesinleştirir diye tahmin ediyorum 13’te öğrenen bile var 🤷🏻♀️