mammaaa33 Kifayett belli olmuyor bazen kordonla karışır bazen klitoris pipi sanılır bana 20+1 de hala ihtimal verdiler emin olamadı klitoris mi pipi mi diye
Birgul Kifayett 11. Hafta da erkeğe benziyor dedi ama çok erken demişti, 14. Hafta da %80 kız dedi 18. Haftada kesinleşti☺️
Nfssay Kifayett Haftamda doktorun %90 erkek dedi 23+5 detaylı ultrasonda kızım olacağını öğrendim👧🏻Yani olabiliyor yanılmalar 😀
gulsuayan Yok canım yani erken söylemedikleri takdirde kimse bunu yaşamaz kızı erkek sanabiliyorlar ama erkeği kız sanmazlar benim bütün kontrollerimde baktı ve hepsinde erkek dedi hatta pipisini çekip verdi bize 😄
Seydasntrk Ben en çok kız dedikten sonra erkek çıkanı duydum ama bilmiyorum bildiğim kadarıyla en çok yanılmada böyle oluyormuş ☺️
Kifayett 21+3 olduk bugün kontrole gittik doktorumu değiştirdim kendisi cinsiyetini sordu erkek dediğimde belli değil tam olarak erkek diyemem dedi diğer ay anlarız dedi ama kafam karıştı bu olabilir mi?
Ceylan01-13 Kifayett valla ben 15 haftalikken erkek dediler suana kadar her kontrole gittigimde sormadan da söylüyorlar ölçü yaptiklarinda bu kiloda boyu iste cinsiyet hepsini söylüyor erkek bebek
minikkelebegimmmmmm mucizemibeklerken17 yok artıkkk😱kız diyip erkek çıkamı duydumda erkek diyip kız çıkan ben şok.kordonu her seferinde pipi sanmak tecrübesiz bir doktor işi sanırım
Gamzeates Kifayett 12 haftada erkek dedi doktor ama kadın doğumcu değildi normal ikiliye bakan tarama yapan Bi ultrason doktoruydu 😂 15 hafta da doktorum 5 kez kız dedi 😂 16.hafta da netleştirdik