Sinemmmasya Deletedmom622772 Sizinki hepten değişikmiş iyi bir doktor anlar emin olun. Devletteki kordondan dolayı birşey demedi tahmin de bile bulunmadı ama özeldeki net erkek dedi yani bu muayenelerin arasında 1 saat vardır anca 1 saatte bacak arasından kordon çıkabilir mi yoksa zaman mi alır bilemiyorum ben bir tane çikolata yedim özeldeki hastaneye girmeden
Deletedmom622772 Sinemmmasya hiç devlete gitmedim özeldeki doktorlar bile doktordan doktora fark ediyor o yüzden haftaya daha bilindik bi isme gideceğim bakalım kesinleştirir diye tahmin ediyorum 13’te öğrenen bile var 🤷🏻♀️
Yavrucuk Deletedmom622772 ben kızıma hamileyken tam 12 haftasında öğrendim.Doğruda çıktı.Ben Azerbaycanlıyım.Azerbaycanda cinsiyeti en hızlı diyen doktor adıyla tanınıyor.Cinsiyeti en erken o doğru diye biliyor.Hiç bir zaman yanlış tahminde bile bulunmadı.Şu an Türkiyede yaşıyoruzda.13+4 özele gittim tahminde bulundu(((Net değil dedi😹😹😹😹O yüzden bende merak ettim)
Kifayett Bence doktorların bilgisizliği değil Allah’ın mucizesi olabilir neden öyle diyorsunuz ki🤣 hayatta her şey başımıza gelebilirmis demek ki örnekler onu gösteriyor 😁
Pufi Kifayett bana 15 ve 18 haftalıkken tam emin değilim ama kız gibi dedi doktorum daha sonra başka doktor 28 haftalıkken yüzde 95 erkek dedi😂 31. Haftamdayim hala şüphem var
Deletedmom622772 Yavrucuk iste yaaa 😂😂 bizimki de bize 20’de kesinleşir diyor 😂😂 yok yaa bebek doğsun öyle kesinleşir doktor hanım bekleyelim biz dogumu 🤣
gulsuayan Deletedmom622772 hem öyle hem de okulu bitirdikten sonra yıllarca bu mesleği yapıyorlar her gün bir sürü ultrasona bakıyorlar ezelin annesi kör meliha bile koklayarak anlar yaniiii 😄
Deletedmom622772 gulsuayan ayy iste bende onu anlamıyorum pratisyen hekim değiller ki en tecrübesizi bile koskoca uzman yaaa 😂 bir dahakine Metin Şentürk’e gidicem belki o görür 😂😂
Yavrucuk Deletedmom622772 hayır tam 12 haftasında yüzdeyüz doğru diyordu dediğim doktor.Zaten adamın yanına her kes cinsiyet için geliyordu😹
Sabiha1 13.+3 Haftada özele gittim erkek gibi dedi net söylemedi 16+4 de devlete gittim kız gibi görünüyor büyük ihtimalle kız dedi 1 hafta sonra tekrar gidecem sizce kıza inanmalı mıyım ?👼🏻
mucizemibeklerken17 minikkelebegimmmmmm aslında doktor da iyi bir doktormuş ama aile de şok oldu 😅 hatta doğar doğmaz bak kızın oldu sonra bebegi karıştırdılar deme demiş 😅
minikkelebegimmmmmm mucizemibeklerken17 çok iyi hikaye🥰hayatının şoku daha üstü yok heralde.sağlıkla büyüsün prenses
Deletedmom622772 Yavrucuk iste benim doktorum diyor 20 de ancak görürsün 😂😂😂 sizinki ne güzel 12’de söylemiş ilk doktorunuz ya demek ki anlaşılabiliyor pozisyon uygunsa 😁
Naneliayran Kifayett evet ben. İkili taramada erkek demişti. Ama onun sonrasındaki tim kontrollerde kız olduğu kesinleşti.
Kubra-nisan Kifayett bana da 12 haftalıkken erkek dedi 16 haftalıkken iki doktor da kız dedi daha da gitmedim ama değişmez sanırım çünkü çok detaylı baktı doktor dedi bu kız bu da vajinası