Masal105533 Nuraypazarlioglu gazetecianne bebeğimi yapılıyor iğne anneyemi ciğer geliştirdi 🙈ben ilk defa duydum
Sltn Seyda123 bizim bebişler rahat yerleri galiba hic annelerinin nasıl merakta bırakrıklarını düşünmüyorlarr 😱😂 doktora ne zaman gideceksiniz kanala girmiş mi bebişiniz bizimki girmemiş kanala 39dayken böyke giderse sezeryanla olacak galiba bizim bebiş😣 hic belirti yok bende dogum baslangıcına dair. Sizde var mı biseyler
gzemtum Sedefcann08 39 oldum bugün herkes bir kaç güne gelir diyo ama ben hiç sanmıyorum sanki alıştım hiç gelicekmiş gibi o değil de evi temizlettim o kadar ev geri kirlendi 😀ağda yaptırdım o kadar gelene kadar geri cıkıcak 😀😀
Zhrnc Sedefcann08 39+2 hala tık yok bende de Ağrı geliyor ama günde 3 kez en fazla Onun dışında açılma yok nişan yok Benim Çevremdekilerde aksine gelir gelir birşey olmaz diyolar Ben sabırsızım dogmuyo ya diyorum herkese 😕
Sedefcann08 Zhrnc bende ayniyim birde korkutuyorlar suyun ya biterse ya bebege bisey olursa korku ilr hareketlerine de aklimi veremiyorum stres yaptıkça cocuk oynamiyo
Zhrnc Sedefcann08 suyun hemen bitmez hareketleri takıp et ben iki saat hareket hissetmezsem çikolata yiyip soda içiyorum Hiç olmazsa hemen sağlık ocağına gidiyorum boş yere korkutma kendini
Sedefcann08 Zhrnc kuzum benim.suyumda azalma var idi 32 den sonra bir ara toparladık geldik bu haftaya doktor kotu deil idare eder bizi deeinama etraf sussa keske inan hayatta yakmayan ben takar oldum biye gelmiyo diye malum.hareketleri eskisi gibi cok deil oda sanirim yeri daraldı
Babytmr Sedefcann08 39+5 oldum ara ara kasık ağrım dışında belirti yok düzene girmiyo sancılar. Su nişan vs yok henüz. Kızlar nazlı çıktı bu ay sanırım 😂 pazartesi kontrol var açılma varmı ozaman görcez. Geçen hafta pazartesi yoktu henüz.
Sedefcann08 Babytmr aynen ya birde herkese tahminen 15 ile 20 agustos arasi gelcek dedik milleti dert aldi gelmiyo die😀
Sedefcann08 Zhrnc ole işte bekliyorum doğuma 5 gun kaldi yazıyor program da ama 42 de gelen bebeklerde varmış 😀acaba diyorum carsamba kontrolum var suni sanciyi teklif etsem aciliraa acilir zaten yoksa sezeryana alir olmaz mi.diye düşünüyorum
Sedefcann08 Zhrnc kendo sancimi beklersem cok.bekleecegim sanki.o yuzden annemde 4 umuzu suni ile doğurmuş bi deneyeyim😊
Seyda123 Sltn bendede hic birsey yok canim bi kac gundur kasik agrim var okadar oda siddetli falanda degil hic devlete gidiyorum ben suni sanci vercekler oyuzden dualarinizi bekliyorum sen ozelemi gidiyosunda sezeryan dedin devlette suni sanci verip bebek geliyomu diye bakiyolar zorda kalirsa bebek gelmezse sezeryana anca o sekilde aliyolar
Sltn Seyda123 rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallh bebişlerimizi bi avazda kurtarsın inşllah bizleri😊 evey cnm özele gidiyorum ben. Doktorumuz kanala girmesi zor dedi 39da ama ben bi umut beklemek ıstedim girersw normal olur belki diye ama bizim kız nazlı girmedi galıba daha kanala ki hic belirti yok bende karnım hala aşagı inmedi pazartesi ac gel dedi alttan muayene edip karar verecegız duruma göre normalmı sezrryanmı diye hakkımızda hayırlısı inşallah 🤗 her lavobaya gittgimde heyecanlanıuoum bi belirti var mı dıye ama yok 😬😬 sendede oluyormu