cennetinsusu Sedefcann08 Bende yarın 39 oluyorum. Kızım nazlı çıktı gelmiyor😌 Ama ben insanlara geç söyledim hamileliğimi o yüzden hâlâ doğurmadın mı diyen olmuyor. Ne kadar kaldı diyorlar genelde karnım da küçük olduğu için göze batmıyor sanırım. Karnımsertleşiyor arada adet sancısı giriyor başka da birşey yok bekliyoruz 🙈 Dün eşim arabayı çalıştırmış beni bekliyor. Halası görmüş aramış hayırdır hazırlık mı var 😂 gezmeye gidiyoruz demiş o da insanlar değişik işte 🤷♀️
Sedefcann08 cennetinsusu bencede değişik karnimi elliyolar.aha yarin gelir bu cocuk iki iş yaptım mi evde vuu daha gelmez bu cocuk yorum ustune yorum😀😀
Sltn Sedefcann08 40+1 olduk ne gelen var ne giden bizimki hepten nazlı olacak galiba. Sürekli msjlar alıyorum naptın dogmadımı daha diyee 😬 bende dogurmak ıstıyorum napim sanki elimde kızımızın keyfini bekliyoruzz gelsin diye 😂😍
Sedefcann08 Nidanurfirat 😀😀dogunca karninda olsun istermissin ama dogsun ya agirlastim panda gibi yuvarlaniyom evde
Esmabaynsldz taninmayananne vallahi nevrim döndü artık 😂🙈 gelcek gelcek diye bütün sülale ayaklandık iki tarafında ilk torunu dört gözle gelir dedik gelmez oldu 😍 oyun oynuyor bizimle 😂😂
taninmayananne Esmabaynsldz ayy aynen bizimde ilk torjn değil ama annem kayınvalidem temizliklerini yaptılar benim evimi temizlediler ben doğurcam diye evler yeniden temizlencek oldu gelmedi 😂😂🤦🏻♀️
Mis0801 Ben de 39+1 im .iki hafta önce senin zamanın gelmiş yüzünden belli , yok karnın aşağı inmiş yarın birgüne doğurursun diyip durup heyecanlandırdılar beni .gayet de hala gelmedi kızım.ne kadar telaşlandırmaya hevesliler anlamıyorum.şimdi de hergün arıyo birileri doğurdun mu sesin çıkmıyor diye 😊
Masal105533 Nuraypazarlioglu gazetecianne bebeğimi yapılıyor iğne anneyemi ciğer geliştirdi 🙈ben ilk defa duydum
Sltn Seyda123 bizim bebişler rahat yerleri galiba hic annelerinin nasıl merakta bırakrıklarını düşünmüyorlarr 😱😂 doktora ne zaman gideceksiniz kanala girmiş mi bebişiniz bizimki girmemiş kanala 39dayken böyke giderse sezeryanla olacak galiba bizim bebiş😣 hic belirti yok bende dogum baslangıcına dair. Sizde var mı biseyler
gzemtum Sedefcann08 39 oldum bugün herkes bir kaç güne gelir diyo ama ben hiç sanmıyorum sanki alıştım hiç gelicekmiş gibi o değil de evi temizlettim o kadar ev geri kirlendi 😀ağda yaptırdım o kadar gelene kadar geri cıkıcak 😀😀
Zhrnc Sedefcann08 39+2 hala tık yok bende de Ağrı geliyor ama günde 3 kez en fazla Onun dışında açılma yok nişan yok Benim Çevremdekilerde aksine gelir gelir birşey olmaz diyolar Ben sabırsızım dogmuyo ya diyorum herkese 😕
Sedefcann08 Zhrnc bende ayniyim birde korkutuyorlar suyun ya biterse ya bebege bisey olursa korku ilr hareketlerine de aklimi veremiyorum stres yaptıkça cocuk oynamiyo
Zhrnc Sedefcann08 suyun hemen bitmez hareketleri takıp et ben iki saat hareket hissetmezsem çikolata yiyip soda içiyorum Hiç olmazsa hemen sağlık ocağına gidiyorum boş yere korkutma kendini
Sedefcann08 Zhrnc kuzum benim.suyumda azalma var idi 32 den sonra bir ara toparladık geldik bu haftaya doktor kotu deil idare eder bizi deeinama etraf sussa keske inan hayatta yakmayan ben takar oldum biye gelmiyo diye malum.hareketleri eskisi gibi cok deil oda sanirim yeri daraldı
Babytmr Sedefcann08 39+5 oldum ara ara kasık ağrım dışında belirti yok düzene girmiyo sancılar. Su nişan vs yok henüz. Kızlar nazlı çıktı bu ay sanırım 😂 pazartesi kontrol var açılma varmı ozaman görcez. Geçen hafta pazartesi yoktu henüz.
Sedefcann08 Babytmr aynen ya birde herkese tahminen 15 ile 20 agustos arasi gelcek dedik milleti dert aldi gelmiyo die😀