Civcivimm
Yok içimde büyütcem öyle cıkarcam okula göndercem de bana kendi annem doğum yaptım sezeryan oldum plesanta yırtılmasından dolayı acil ameliyata alındım ölümden döndüm doğum yaptığım gün gelmediler eşimin annesi yanımdydı kadın benle öldü öldü dirildi kadın korkudan gözünü bile kırpmadı eşimin abisi iş yerine bile haber vermeden eşinide alıp bn ameliyattayken gelmişler kendi annem babam bigün snra geldiler neymiş yanımda insan varmş ya bişi olmazmış hadi onuda geçtim kayınvalidem rahat edemezler annem diye kadın hasret giderirsiniz dedi onlar gidince gelirim dedi gitti banyoya girmem gerekiyodu bn yıkayamam dedi geri çwkildi annem eşim girdi yıkadı 20 günlükken kayınvalideme geldik eşimin abisi eşi falanda vardı foto çekip face koymuş eltim kızım yengesine geldi diye onu gören annem aradı laf soktu neymiş gezmeye mi çıkarmş okadar cocuk salaktım ya ben ne olduğunu bilmiyom çıplak aç bırakıyomda gezdiriyomş gbi saçma sapan konuşur bu bayram 36 günlüktük bayrama gittik annemlere evde kardeşimin kayınvalidesi gilde bizdeymş bnde yabancılar diye vermedim kucaklarına bnim cocuğum kucaktaa gezicek kadar büyük değil vermiyorm kucağa diye cocuğumu kıskanıyomş öyle şey olmazmş sanane hasta olunca yada allah korusun başka bişi olursa kendi bakacakmş gbi konusmaları annemde herkeain içinde al sok cocuğunu bi yerine dedi siz siz olun cocuğunu eşiniz ve sizin haricinde vermeyin kimsenin kucağına kucağa alınmadan seviliyo cocuk şapur şupur öpülmez yeni doğan cocuk öptürmeyin