Fatmakmlk @“Sevdenurkaya”# Sevdenurkaya bnce insanları hiç takmayın Bn Allah izin verirse oğluma Yiğit Kutay ismini koyucam ama herkes ona bile bişey söylüyor öyle isimmi olur diyor millete kalırsa bütün isimler onlara yabancı
Ssemagulerr Hakiko ben çok beğeniyorum sizinde çok uyumlu olmuş bnce adlarıyla güzel yaşasınlar inşallah
Defneadamoms Kızımın adı Defne Ada ❤️ 30 günlük . Beğendiğim isimler Duru ,Belis ,Ela,Umay,Azra ,Asya ,Derin ,Beren ,Beril . Erkekte: Çınar , Salih ,Alp ,Alparslan ,Yiğit ,Emir ,Ayaz .
betullale Tara Sahur vakti doğan kız çocuklara verilen isim. Yıldız, necim. Lina Cennet bahçesinde bir meyve anlamına gelen Lina, Arapça kökenlidir. Eva Yaratılan ilk kadın, Havva. Ayris Ay ışığının kumsaldaki ışıltısı Lilya Cennetten bir parça Rahel Hz. Yusufun annesinin adı Sayra Cennetteki suyun sesi Belis Aşkın ilk meyvesi Eflin Cennete açılan ilk kapı Asel Cenneteki bal ırmağı Sidra Cenneteki son ağacın ismi Deran Güçlü kadın Minel Cennete düşen ilk su damlası Efser Baş tacı Mihra Temiz kalpli Liya Sabrın en güzeli Elis Güzel kokulu çiçekler Hüma Cennetteki bir kuş Alya Şeref, sema ve yüksek bir yer Erva Neva Arya Yade Eliz Sarya Roza Elizan Elisa cennet bahcesının kapısında bekleyen melegın ismi Zümra Buğlem cenneti müjdeleyen melek Tuana cennete düşen ilk yağmur damlası Zümral güzel huylu ahlaklı kadın Elisa cennet kapısında bekleyen melek Rana iyi güzel yumuşak hoş Erva
Momcrowns betullale cennet cennet cennet 🙄 cennetin bunlardan haberi var mı acaba demeden edemicem kaynağı nedir bu isimlerin cennetle bağlantılı anlamlarının ayet hadis 🙄
Selenm betullale çoğu ismin anlamları yanlış araştırıldığında cennetle ilgisi yok birçok ismin örnek eflin ismi farsça ve batmak anlamında
Gurbetmehmet 32.+4 olduk çok şükür oglusuma kavusmama az kaldı nasip olursa isim olarak Asrın koymayı dusunuyoruz .
HavvaGuzey Gurbetmehmet benim de var Asrın Demir 3 aylık oldu dünyalardan tatlı sağlıkla kavuşun inşallah ben bilmiyordum sizin bilginiz olsun sanırım kızlara da asrın ismini koyuyorlarmis
oykubrakpnar Sevdenurkaya bende ilk kızıma lina adını vericektim cok dalga geçtiler köpek ismi gibi dediler. Ama anlamı cok güzel. Peygamber efendimizin diktiği ilk hurma fidesi demek. Bence sonradan pişman olursun koy. İnsanlar da alışacaklar. Ünlüler lila diye isim koyuyo pembe koyan var. Lina güzel..
Gurbetmehmet HavvaGuzey bende 10yil önce bı komsumdan duymuştum hep içimde kaldı iki kızım var Esila ve aymira adında buda supriz olunca cinsiyette erkek olunca hiç dusunmedik. O ablanın çocuğunun bebekligi bebek gibi güzel geçmiş gerçekten diğer erkek çocuklarına baktığım da daha oturaklı ve çalışkan bı coxuktu inşallah bizimkiler de öyle canım saglikla buyusunler inşallah🙏
HavvaGuzey Cugulibinnazzz YUSUF TUNA 2 BUCUK YASINDA ASRIN DEMİR 3 AYLIK Ben başka bebis düşünmüyorum ama size fikir olsn
Momcrowns Liyalina inşallah çok yakın zamanda eski ve anlamlı isimler tekrar moda olur ve bu farklı değişik isim olsun diye konan ama bir anda patlayıp herkesin koyduğu bu moda isimlerden kurtuluruz bende eşiniz gibi düşünüyorum eleştiri değilde fikrim böyle.
Liyalina Momcrowns fikrinize düşüncenize saygi duyuyorum ben begenmym farkli isimler sevym.oda kabul etmiyor bakalm neolck