Momcrowns betullale cennet cennet cennet 🙄 cennetin bunlardan haberi var mı acaba demeden edemicem kaynağı nedir bu isimlerin cennetle bağlantılı anlamlarının ayet hadis 🙄
Zeynosunannesii Momcrowns kesinlikle ya cennetteki son ağacmis tövbe yarabbim nerden uydutuyolar ben inanmıyorum bu cennetle bağlantılı isimlere tercihte etmiyorum
prensveprensesannesii 2 buçuk yaşında oğlum var ismi Halil Efe💙Kızımı bekliyoruz 48 gün kaldı ismi Simay❤️ olacak inşallah
Zeynosunannesii Şevval ayında doğacağı için kızım ismini öyle düşünüyorum yada Feyza isminide beğeniyorum eski klasik isimleri hos buluyorum ilk kızım zeyneb
Saliha60 Allah nasip ederse sena Nur koyacağım 6. Ayımda şükür bir isme karar kıldım. İlk kızımın adı Zehra Nur ikincide nasipse sena Nur koyacagım ☺️❤️
Eses4_ Mseymam 4yaşında bir Efe de bende var gerçekten hakkını veriyor . 🤣 Sedefoznur belki karakteri yumuşatacak ikinci isim koyabililirsiniz yanına.
Faah Kızım olacak Allah izin verirse 32+6 dayız ismi Fatma Asel. Erkek olsaydı Ensar koyacaktık adını 🙏🏻❤️