Suzan-mustafa55 Sevdenurkaya ilker olcak ama yeğenime supriz yapıp bi atak atlas istiyor supriz yapsammi bana çok yardımcı oluyor kararsizim
tucee-98 Poyraz,rüzgar,kuzey,yamaç,aras beğendiğim erkek isimleri💙 Alâ,Özüm,mira,miray,alin de beğendiğim kız isimleri 💜 Benim oğluşum da Aslan olacak 🦁
zehraduman Cugulibinnazzz benden başka İpar ismini beğenen bir kişi daha bulmak çok sevindirdii 😍 Bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama kız olursa Dilşah Derin, Erkek olursa Duhan Atlas düşünüyoruz 🥰
zehraduman Sevdenurkaya Lina yerine Lena ismini de tercih edebilirsiniz hem Kuran’da da geçiyor anlamı da güzel, sağlıkla gelsin inşaAllah🥰
Lebriz Neseeli bizde inci ela nihal kaldı elimizde inci ve nihal arkadaşımızın çocuklarının adı o yızden Elâ düşündük 😊
meltemkumsal16 Cugulibinnazzz Kumsal ismini düşünüyoruz 🌺 nasıl sizce kararsızım birde yağmur var sevdiğim başka hic bir isme ısınamıyorum 🤧
Liyalina Cugulibinnazzz isim yüzünde kocama kırgınım 😔 en eski isimleri begenmis bende degsk istiyorum bana dyor ben birakacm cok eski isimler😔
Momcrowns Liyalina inşallah çok yakın zamanda eski ve anlamlı isimler tekrar moda olur ve bu farklı değişik isim olsun diye konan ama bir anda patlayıp herkesin koyduğu bu moda isimlerden kurtuluruz bende eşiniz gibi düşünüyorum eleştiri değilde fikrim böyle.