YasinMerveYaln Aysa benim ki de tam kapatmıyordu ama yine de doktor bu durumda yapamazsın normal kanaman çok olur diyordu ama biraz dikkat ederseniz çıkacaktır yukarıya inşallah
YasinMerveYaln VergiliBirsenTolga canım kötü bahsedenler kendilerinin be kadar acıya dayandığını vurgulamak istiyorlar onlar dayandıysa sende dayanırsın emin ol benim ilk doğumum ikinciden daha kolaydı mesela doğumlar değişiyor bebekten bebeğe o yüzden korkma seninki kolay olur
Sevdhusna VergiliBirsenTolga değil canım doğum ani kolay sadece sabir ve irade işi bağırıp çağırmak boş sana söylenilen i yap sancılar evet zor sadece ama anne olmak da öyle işte ama düşün günahlara kefaret bu benim dördüncü gebelik39+4 daha yok bisey:)Allah büyük sağ salim sağlıklı kolay doğumlar olsn canim
YasinMerveYaln Sevdhusna Sevdhusna aynen canım bir saat bir buçuk saate uyandırıyorum baya düzeldi rengi falan
Sevdhusna YasinMerveYaln geçmiş olsun gozuniz aydın canım ne güzel anlatmssnz darısı başımıza sarılık için bol bol emzirin bana sağlık ocağında saatte emzireceksin dedi onbeş gun pes etmeyin uyusa da uyandirp emzirin :)
YasinMerveYaln Zeynep44 bilmiyorum canım sol alt arka taraftaydı tam kapatmamasına rağmen üç kez kanama yaptu
Suzitosuzi YasinMerveYaln Maşallah Allah her anneye nasip etsin yavrusunu sağ sağlim kucağına almayı 🙏🏻💕 Darısı bizlere inş
Fatmayaz YasinMerveYaln okurken kendimi hayal ettim insallah bende böyle bir güzel Doğum gercekleştiririm evden kuran okuyup çıkmak gibisi yok ömürlü olsun ❣️
Kbradyr YasinMerveYaln gözünüz aydın 😊 meryem ana eli otu sıcak suya mı konuluyor ve suya koyduktan sonra mı dua ve sureleri okuyoruz