Nilemyus YasinMerveYaln Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin sana canim. Darısı başımıza evladı olmayanlara. Bende ikinci oğluma hamileyim. İki haftam kaldı Doğuma.heyecanla bekliyoruz bakalım.
YasinMerveYaln Nilemyus rabbim kolay doğumlar nasip etsin ikinci evlat bambaşka oluyor insan ebeveynolmayı yeni öğreniyor
Ayseayse5664 YasinMerveYaln masallah canım cok güzel paylaşım olmuş Rabbim size bağışlasın çocuklarını insallah benimde son 40 günüm her hikayeyi ağlayarak okuyorum inşallah banada nasip olur sağsalim kucağıma almak normal Doğum yapmak 🤲🏻🙏
YasinMerveYaln Ayseayse5664 amin inşallah canım burda yazılan kötü hikayelerden korkmayın benim ilk doğumum o kadar hızlı ilerlemişti ki anlamadım bile ama bu ikinci olmasına rağmen daha zordu korkmayın yani akışına bırakın tavsiyem ☺️
Mehtapkz YasinMerveYaln Allah ikisinide anali babali buyutsun canm darisi bize devlettemi dogum yapttiniz yoksa ozeldemi acaba dier dogumlarida duymussunizya
YasinMerveYaln Mehtapkz amin cNım inşallah Devlette yaptım herkesin odası ayrı görmüyorsun ama herşeyi duyursun 🙃
Aysa YasinMerveYaln masallah Allah saglik sihat versin.ben bisi soracam plasentaniz asagida miydi hala yoksa yukarı çıkmış miydi tam.
Seyhan34 YasinMerveYaln maşallah Allah kaderini güzel etsin yavrunun eşinin hemşire olması çok iyi her anında yanında olabildi
1prensgeliyor YasinMerveYaln amin ALlah razı olsun canm devlette mi yaptın. Ben erzurumdayım burda bir devlet bir özel ve bir üniversite hastanesi var üniversiteyi seçtim ama hiç biri hakkında iyi seyler duymadım
Aysa YasinMerveYaln peki acaba kapatmayip sadece asagidaysa yani rahme yakinsa olur mu acaba normal dogum bilginiz war mi
YasinMerveYaln Aysa benim ki de tam kapatmıyordu ama yine de doktor bu durumda yapamazsın normal kanaman çok olur diyordu ama biraz dikkat ederseniz çıkacaktır yukarıya inşallah
VergiliBirsenTolga YasinMerveYaln Korkulacak kadar kötü mü normal Doğum bana hiç iyi bahsetmiyorlar da canım
YasinMerveYaln VergiliBirsenTolga canım kötü bahsedenler kendilerinin be kadar acıya dayandığını vurgulamak istiyorlar onlar dayandıysa sende dayanırsın emin ol benim ilk doğumum ikinciden daha kolaydı mesela doğumlar değişiyor bebekten bebeğe o yüzden korkma seninki kolay olur
Sevdhusna VergiliBirsenTolga değil canım doğum ani kolay sadece sabir ve irade işi bağırıp çağırmak boş sana söylenilen i yap sancılar evet zor sadece ama anne olmak da öyle işte ama düşün günahlara kefaret bu benim dördüncü gebelik39+4 daha yok bisey:)Allah büyük sağ salim sağlıklı kolay doğumlar olsn canim
YasinMerveYaln Sevdhusna Sevdhusna aynen canım bir saat bir buçuk saate uyandırıyorum baya düzeldi rengi falan