YasinMerveYaln meri9 yok canım herşey hemen aynı haline geri dönüyor ilk Doğumumdan kırk gün sonra ilk ilişkide sanki afedersin ilk geçeninki gibi acı oluyor
meri9 YasinMerveYaln herkeste aynımı oluyor acaba😕 çok kafaya takmış bi durumdayım. Doktorum normal doğum yapalım diyor. Ama çok kararsızım.
YasinMerveYaln Merrcimek ay allah razı olsun abla ya çok sevindim okuyunca peçeteyle kuruluyordum ama makina daha iyi olur sanki evet😃
Merrcimek YasinMerveYaln Canım benim seni ve yavrunu kocaman öpüyorum 😘😘😘 Mis gibisinizdir şimdi ikinizde
YasinMerveYaln Deletedmom404 çok şükür iyiyim canım biraz sarılığı var gibi ama sık sık emziriyorum uyanıkta kalıyor o yüzden götürmedim doktora
Kaderalisaridag YasinMerveYaln mrb bende 10 gün önce normal doğum yaptım dikisim baya var ayağa kalktığımda vajinamda baloncuk olur gibi bı his oluyor neden ola bilir canim
YasinMerveYaln Kaderalisaridag canım benim de öyle okuyordu elimle dokundum dikiş yerlerim çok şişmiş otururken falan acıyor
YasinMerveYaln Merrcimek sağol ablacım biZde seni öptük kocaman inşallah sende kolay bi Doğumla alırsın yavrunu kucağına ☺️
Nilemyus YasinMerveYaln Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin sana canim. Darısı başımıza evladı olmayanlara. Bende ikinci oğluma hamileyim. İki haftam kaldı Doğuma.heyecanla bekliyoruz bakalım.
YasinMerveYaln Nilemyus rabbim kolay doğumlar nasip etsin ikinci evlat bambaşka oluyor insan ebeveynolmayı yeni öğreniyor
Ayseayse5664 YasinMerveYaln masallah canım cok güzel paylaşım olmuş Rabbim size bağışlasın çocuklarını insallah benimde son 40 günüm her hikayeyi ağlayarak okuyorum inşallah banada nasip olur sağsalim kucağıma almak normal Doğum yapmak 🤲🏻🙏
YasinMerveYaln Ayseayse5664 amin inşallah canım burda yazılan kötü hikayelerden korkmayın benim ilk doğumum o kadar hızlı ilerlemişti ki anlamadım bile ama bu ikinci olmasına rağmen daha zordu korkmayın yani akışına bırakın tavsiyem ☺️