Evet kızlar dün saat tam 17:40'da geldi mucizem dünyaya😍 o zor hamileliğin ardından artık doğum vaktinin vaktinin geldiğini anlamıştım 3 gecedir sancım oluyordu uyuyamıyordum. İlk gece ara ara çok nadir gidip geliyordu ikinci gece 2 saatte bir son gece saat başı artık sancılarım gelmeye başlamıştı. Tabi bayram koşturması falan o esnada baya yürüdüm çok işe yaradı kesinlikle o yürüyüşler squat hareketleri pilates ve olumlu düşünce tabiki ☺ sabah saat 9 gibi zaten kontrolümüz vardı hatta doktora suni sancı verip doğurtmasını istiycektik eşimle ki çok şükür kendi sancılarım vardı🙏 sabah kahvaltı yaptık evi temizledik duşa girdim ve nişanım geldi çıktım eşime dedim daha sonra aktara yürüyerek gittim sancılar artık 10 dakika bir geliyordu aktardan hurma aldık eve geldik dondurma istedi canım dondurma yedik birlikte çıktık yola hastaneye 8 dakikada bir geliyordu artık sancılar hastaneye gittik doktorumuz şansa nöbetçiydi önümüzde 7 kişi vardı tabi o esnada 5 dakikada bire düştü merdiven çıktım indim hurma yedim yürüdüm derken sıra geldi bize doktor tuşe ve nst istedi ve saat 3 olmuştu çoktan açılmam 5 santim olmuştu nst çektiğim sancılardan malum doğum başlamış diyip yatışım yapıldı yatışım yapıldıktan sonra 2 saat en zor zamanlarım sancıların en çok sıklaştığı saatler artık hastanede 2 saat kadar sancı çektikten sonra kendimden geçmiş bir şekilde 10 santime ulaştı açılmam çok şükür ☺🙏 doğuma aldılar o nasıl bir ıkınma istediğidir ve tabiki benim güçlü savaşçı kızımın bastırması ile 5 dakika doğum masasında kaldım eşimde doğumda yanımdaydı bu arada saat 17:40 açtı kızım gözlerini dünyaya ben nasıl rahatladım doktor kesi açmadı ama kızım yırttı dıştan kaç tane olduğunu bilmediğim dikişim var dikiş atıldıktan sonra kızımı kucağıma verip odama gönderdiler işte bizim doğum hikayemiz şimdi yanımda uyuyor minik mucizem aynı babası bir maşallahınızı alırız ☺ öyle teyzeleri rabbim herkese kolay doğum nasip inşallah darısı hepinizin başına 🙏☺
    NurKaradmn amiin canımm. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin 😍😍
    Sorularım olacak cevaplarsan cook memnun olurum :)
    1. Dikiş atilırken acı hissettin mi?
    2. Dogumdan snra rahat oturabiliyormusun ve rahat tuvalete çıkabiliyor musun? (Dikişlerden dolayi sordum)
    Şimdiden teşekkürler.. 😊
      Gözun aydin canim allah ayirmasin evladina uzun ömurler versin sana bagislasin herzaman.💕🌸
        Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza, kolay doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin 🙏🏻
          😂Gozun aydin Allah anali babali büyütsün canm bende o gnu dört gozle bekliiom ama korkuyla tabi ilk bebegim stres ve korku ypiom insallah benmde kendi sancim olr suniye grek kalmz
          NurKaradmn Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza 😊😊 bende çok merak ediyorum dikiş atarken acıdı mı aonrası nasıl geçiyor 🙈🙈
            NurKaradmn gözün aydın Allah uzun ömürler versin canım kızına☺️ Doğum anımı zor yoksa sancılarmı? Ben normal düşünüyorum ama korkuyorumda. Ikınmak zormu?
              Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin 😊Burda böyle çatır çatır doğurdum diyenleri görünce bı ferahlama geliyor ama yine de çok korkuyorum özellikle de sancılardan kesiden ve yırtılmalardan 😏
                Tosbik Allah razı olsun canım darısı hepinizin başına inşallah 🙏dikiş atılırken acı hissetmedim lokal anestezi yaptılar yavaş yavaş oturuyorum eskisi gibi otur kalk olmuyor ama yavaşça oturduktan sonra rahat rahat oturabiliyorum wc de klozete gittiğim için rahatım yine çok şükür bir rahatsızlığım olmadı başka soruların varsa miniğim uyudukça cevap yazabilirim ☺
                  @Ummi#18 Allah razı olsun benimde ilk bebeğim canım bende korkuyordum ama korkulacak hiçbir şey yokmuş korkma stres olmaki doğumun kolay geçsin
                  NurKaradmn cevap verdigin için çoookkk tesekkur ederim 😍 bnm en buyuk korkum dikişler oldugu icin cok merak edyrdum bu sorularin cvplarini. Gercekten cok acıklayici cvplar olmuş cok mutlu oldum tesekkur edyorum tekrar 🤗🤗🤗
                    Tugbamete Allah razı olsun canım lokal anestezi yaptılar acı hissetmedim iğneyi yaparkende acımadı sonrasındada rahat oldu ağrı kesici veriyorlar zaten 4 saatte bir ama yürümek önemli yürümeyince ağrı kesicide fayda etmiyor
                    Ada24 Allah razı olsun canım son 1 saatlik sancı zor doğum 5 dakika sürüyor ama o son bir saatlik sancılar nimet ıkınmak için sancı geldi mi tüm derin derin nefes alıp sonra tüm gücünle ıkınman lazım büyük abdestini yapar gibi üç ıkınmamla geldi kızım ☺