edasteff Allah razı olsun canım kesi yaşamadım ama sancının son bir saati zor ama onlarda ıkınmak için nimet yırtılmayı hissetmiyorsun zaten o an dikişlerde hissetmiyorsun uyuşturuyorlar
NurKaradmn hayırlı olsun canım Allahı sızı bırbırınıze bagıslasın🙏 okurken rahatladım acıkcası kahvaltı yapıp ev temızlemek, yuruyup aktara gıt hurma al, eve don dondurma ye cok guzel .. Benım de ılk gebelıgım normal ıstıyorum korkuyorum sankı dogum olacagı gun hıc ayaga kalkamazmısım gıbı gelıyo😳😳
    Denizkizi amin canım Allah razı olsun bende ilk başlar öyle diyordum sonra yapabilirim doğursam artık gibi gibi düşünüp kendimi psikolojik olarak doğuma hazırladım korkumu yendim ☺
    8 gün sonra
    Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 💕 İkitelli Batı Bahat Hastanesinde mi oldu doğumunuz? Doktorunuz kimdi ve eşinizin girmesine müsaade ettiler mi? 🤗
      Hulyauygur evet o hastanede oldu doktorum Ali Çelik ve eşimin girmesine müsade ettiler doktorum gayet anlayışlı ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim doktorum sayesinde bu kadar kolay oldu doğumum ☺
        NurKaradmn ben de Ali beyin hastasıyım şuan 28+6 günlüğüz henüz Doğum hakkında konuşmadık o yüzden size danışmak istedim, teşekkür ederim 🤗🤗
          Hulyauygur anladım canım ben 10. Günüm doğum yapalı doğumun ertesi sabahı ayaktaydım oturabiliyordum doğumum çok rahat geçti zaten Ali beye ne kadar teşekkür etsem azdır ben çok memnun kaldım nasipte varsa 2. Bebeğede Ali beye gidicem☺
          Seymahamza evet aldığınız nefesi tutup ıkınıyorsunuz ben banu çiftçinin videosunu izlemiştim nefes ve ıkınma ile ilgili ordan edindiğim bilgileri kullandım ve çok faydasını gördüm
            NurKaradmn maşallahhhhhhh 😍 sancılardan yada agrıdan korkmuyorum sadece o yırtma meselesi varya beni benden alıyor Allahımmm sen yardım et.
            2 yıl sonra

NurKaradmn 2 yıl önceki hesabım ve doğum hikayem hamileliği o günleri özledikce açar açar okurum profilime girer bakarım keşke şifreyi hatirlayabilsem 😄 p doğumdan sonra düşük gebe kalamama ama çok şükür dünya güzeli bir kızım var Rabbime çok şükür ❤😍