deletedmom209 Nurrrrrrr çoook teşekkür ederiz allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️
deletedmom209 YagizAsyaMom doktorum mücize olduğumuzu söylüyor yaşım küçük olmasına rağmen çok güçlü olduğumuzu söylüyor ve benden söz aldı gebeliğin sonuna kadar bana bakmak için doğum ücretinin yarısını alıcaz senden dedi doğurmamış olmama mücize olarak bakıyorlar hem özelde hem devlette o açılmayla bebeği ne tutuyor orda belli değil ☺️ Adalata devam ediyoruz allahım inşallah 40. Haftayı bile görürüz bu gidişle 😄
YagizAsyaMom deletedmom209 inşallah vaktiyle gelir bebeğin. Çok sevindim valla böyle güzel örnekler görünce korkularım geçiyor gidiyor. Gerçekten bebeğin tam anlamıyla mucize😊💖 Hayatı da doğum macerası gibi güzel olur inşallah
Sulemrahkuzey deletedmom209 kuzum ya korkuttun bizi Allah’ım yardımcın olsun inşallah sağ sağlim haftanı doldurursun canım benim
Duyguuuu deletedmom209 Oh cok şükür ya durup durup posta bakiyordum bebisin ve sen cok güçlüsünüz masallah 😍
deletedmom209 Sulemrahkuzey allahım inşallah o günleri göstersin kuzum adalat yüzünden gelişimi önde giden oğlum hiç kilo almamış bırakmak istiyorum ama bıraktığım an doğuracağım diye korkuyorum çok üzgünüm 😔
deletedmom209 Duyguuuu oyy kuzum benimm allah bin kere razı olsun allahım hepimizin bebeğini korusun inşallah Meleksiniz siz ❤️
Duyguuuu deletedmom209 amin canim benim hepimiz bebislerimize zamani gelince saglikla bir avazda kavusalim insallahhh 🙏
burcugokhanberkecan deletedmom209 kardesimde 32. haftada dogum yapti ozelde 24 gun kuvozde kaldi yegenim para almadilar ayriyetten
deletedmom209 [bilinmeyen] çınarlıda değil kuzum benim doktorum ben son anda gidip acilden girip kendimi kabul ettiricem karşıyaka girne caddesi mitra doğum kliniğine gidiyorum ben
deletedmom213 deletedmom209 beybi geçmiş olsun kız :) Nası merak ettik valla seni :) Adalat ne bu arada? Beybide iyi sende iyi, aklına kötü bişe getirme hiç :) Sen 40. Hafta bağıra bağıra doğurcan😋🤩