deletedmom213 deletedmom209 beybi geçmiş olsun kız :) Nası merak ettik valla seni :) Adalat ne bu arada? Beybide iyi sende iyi, aklına kötü bişe getirme hiç :) Sen 40. Hafta bağıra bağıra doğurcan😋🤩
deletedmom209 deletedmom213 adalat ilaç aşkım doğumu geciktirsin diye verdiler kalp hapıymış normalde kalp hastaları kullanıyomuş yan etkileri de var önden gidiyodu oğluşum 11 günde 10 gram almış sadece çok üzüldüm ya
deletedmom213 deletedmom209 üzülme bişeye :) Herşey yolunda. Bebekler hücre dahi olsa bence annenin tüm stresini hissediyolar. Ondan herşeyi pozitif düşün :) Konuş onla:) Az daha durursan seni hergün parka götürcem de :)
Glstn deletedmom209 Hastane kuvöz parasını senden değil devletten alıyor sanırım. O yüzden bebeğin ihtiyacı olmadığı halde kuvöze alıyorlar 😊
Duyguuuu deletedmom209 amin canim benim hepimiz bebislerimize zamani gelince saglikla bir avazda kavusalim insallahhh 🙏
deletedmom209 sudamlasi evet allahım inşallah sağlıkla gelsin de ultrasonun da yanılma payı var dime allah yapısı değil ki
deletedmom209 [bilinmeyen] inşallah zaten herkes çok met etti fiyatları da makulmuş ssk anlaşması da var bildiğim kadarıyla dime
Asiye1997 deletedmom209 canım korkma git hemen belki iğne felan vururlar erken doğumu engellerler özellerde öyle birşey yok ücretsiz küvez üzülme Rabbim esirgesin inşallah zamanında gelir sancı durur🙏
deletedmom209 Asiye1997 kuzum gittim postu açtığım gün de gittim bu günde hayretler içinde beni izliyo doktorlarım nst kafayı yiyo bende bişey yok doğurmamış olmam mücize gibi
Ntcrhn Gittiğiniz hastanenin sgk ile anlaşması varsa sgk karşılıyor bizzat hastaneye sormanız lazım bazı hastanelerin anlaşması olmadığı için günü gunune fazla para alıyorlar
deletedmom209 sudamlasi bana 200 artı eksi dedi ama ben eksi olacağına inanmıyorum zaten bi çoğu son ultrason çekildiklerinden farklı kiloda doğuruyo daha fazla oluyo bebiş
Asiye1997 deletedmom209 oh çok şükür çok üzülmüştüm dur nazar değdirme bekle daha erken aman doğmasın beklesin iyice bol bol ye dinlen en azından bir kaç hafta daha geçsin 🙏🙏 Çok geçmiş olsun bendede enfeksiyon var erken doğum riskim var bende çok krkyrm. Rabbim zamanında gelmelerini nasip eder inşallah🙏
sudamlasi deletedmom209 evett ben burda çok okudum birisine 3200 denilmişti 4 kilo doğmuş bebek inşallah seninde öyledir
deletedmom209 Asiye1997 korkma kuzum korkma enfeksiyon en ağır şekilde yaşıyorum ve hiçbişekilde geçmiyo günde 5 litreye kadar su içiyorum bana mısın demiyo