Esen Esraodaci bazı ilaçlar ve türevleri devlet tarafından karşılanmadığı için onların ücreti alınıyor yoksa kolandan 25gune 5400 tl ile.cikmak zaten mümkün değil
Hilalkara deletedmom209 canim yenidoğan bebeğe kimlik çıkarıldığı zaman sigorta anlaşmalı özel hastanelerde para alınmıyo çünkü 18 yaş altı devlet güvencesi altında oluyor tek yapman gereken doğar doğmaz kimlik çıkartıp yatisini oyle yapmak
HaticeTygnTpc deletedmom209 32 haftalık cocuk her şartta kuvoze girer. Öyle doğurup eve gidemezsin malesef. Allah yardımcınız olsun inşallah hemen toparlarsınız 🙏🏻
Ruken1234 [bilinmeyen] yok kuzu akşam konuştuğumuzda 4 dk da bir sancısı çıkıyormuş eve gitmiş bişey olursa haber veririm
HaticeTygnTpc [bilinmeyen] Demekki çok iyi gelişmiş. Ne mutlu size. Ama genelde kontrol amaclı birkac gunde olsa girer yani.
HaticeTygnTpc [bilinmeyen] Ya cümle öyle gelişti kötü niyetle söylemedim vala Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın 😔🙏🏻
Edamesutbayik deletedmom209 sigortanın baktığı özel hastanelerin kuvez parası alma hakkı yok. Ne kadar kalırsa kalsın ücret ödenmiyor.
deletedmom209 [bilinmeyen] [bilinmeyen] deletedmom213 Sulemrahkuzey Aysenaz Nananusha Kenanizm18 Tugbamete [bilinmeyen] kuzularım bütün mesajlarınızı okudum etiket yapamadıklarım kusura bakmayın hepinize yazıyorum şu an iyim rahim kısalması artmış dedi o gün doktor adalatı 6 ya çıkardık bu gün için bidaha çağırdı şimdi geldim bekliyorum haber vericem hepinizi seviyorum ❤️
deletedmom209 Nurrrrrrr var canım var hatta epidural normal doğumun yanlış hatırlamıyosam ya türkiyede ya izmirde yapıldığı ilk hastane çınarlı donanımlı baya
Nurrrrrrr deletedmom209 yaa yanlış biliyormusum demek ki 🙂 geçmiş olsun bu arada inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu ❤
deletedmom209 Nurrrrrrr çoook teşekkür ederiz allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️