Kizlar bu sabah spinal sezaryen oldum
Ne yaptiysak sutum gelmiyor
Gogus ucumda yok
Pompa, hogus ucu hepsini denedim
Doktor bi damla yazdi suya onu karistirip iciyorum
Eve gidip dus aldogimda sutum gelir mi
Mecbur mama veriyorum
Ama hic sutum gelmez diye korkuyorum
Bu arada spinal olanlar kac gunde taburcu oldunuz
    Ellaa ablam bir gün sonra taburcu olmuştu . Diğer konuyla ilgili bir bilgim Yok postunuz üste kalsın .
    Ellaa 2 gece kaldım 3. Gün çıktım, sütün hiç mi yok sağmayı denedin mi? Benim ilk 2 gün sağmaktan resmen yara oldu 2 damla da gelse çocuğuna yararlı mama olayını sevmiyorum da mecbur biz de verdik. Benim eve gelince sütüm deli gibi dolmaya başladı hatta çatlatacaktım sağmak zorunda kaldım poşetlere o kadar yani. Korkma gelecek sabır
      Bende üç gün önce spinal sezeryan ameliyatı oldum . 4. Gün olcak ama hâla sütüm gelmedi 😞 bebegime mama vermek zorunda kalıyorum
        DidemDzltaDinel canim bes saat ugrastik bir damla bile cikmiyor
        Hem pompa denedim hem surekli bebege emzirdim
        Malesef olmuyor
        Mama veriyoruz mecbur ama yinede emzirmeye cabaliyorum
          Ellaa mecbur süt çıkmayınca mama, su özel çaylardan içeceklerden içtin mi? Ya gelecek her türlü sütün de zaman gerekiyor yelkenleri suya indirmek uok denemeye devam
          2 gece kalıp çıkıyorsun süt konusuna gelince ucunda 1 damla bile görürsen süt sarı su şeffaf su sutün gelecek demektir ama sağmak yerine sürekli emzir sütun olmasa da emsin hem bebek memeye alışsin hem uyarsın süt kanallarını eve gittiginde bir güzel sıcak dusunu al o damla ve Steel tea çayını kullan banyoda dolar göğüslerin 2 sezeryan oldum 3.ye hamileyim tecrübe konuşuyor yani canım benim bu sekilde oldu damla şeklinde olan sütum eve gelince coştu
          Ellaa gelecek sütün merak etme aksini düşünme!!! Bebeğinin eldivenlerini çıkar göğsüne yatır memeye dokunsun, Sütü arttırır demişti bana hemşire. Bol su iç birde ayva kompostosu mucize gibi bulabilirsen inşallah. sıkma canımı sakın normal doğumda bile 3 günü bulabiliyormuş gelmesi ve inmesi! Süt geldiği halde 10 gün sabah akşam mama ver ilaç niyetine sarılık olmasın güçsüz kalıp demişti 3. Gün indi süt, kestim mamayı! (10 günde iniyormuş en geç) seninde en geç 10 güne düzelecek bu sıkıntı bebeğin hayırlı olsun!
          Ellaa galactogo işe ise yarıyo çok güzel süt arttiriyo bide bol şekerli şu iç canim benimkini o getirmisti
          Ellaa benm ilk 2gün hastanede gelmedi hatta 3 diyin yoğun bakımdada.sonra eve cktk duş aldım incir hoşafı içtm fırsarn varsa hemen yap cnm
          Ellaa bende yeni dogum yapttım 1 gün kaldım hastanede ewde gecirdim benimde süttüm yokttu ilk bir hafta hem mama verdim hem gelmese bile emzirdim mama vermekte kötü bişey degil bebek doysunda şuan sadece emziriyorum sütüm çogaldı onun için doyuyor bu arada bazen hem emziriyosun geceleri sütün yetmiyor ve mama vermek zorunda kalıyorsun gün geçttikce doluyor şuan bebegim gögüsümü boşaltamıyor bile hiç merak etme morelini yüksek tut
          Ellaa canım benim bir tanıdığımın 3.günü gelmeye başladı ama vazgeçme mamanı ver gelmese de emzir bebeğini pompaya devam et ve benden sana tavsiye varsa evinde bol bol rezene iç stres de yapma ay gelmedi gelmeyecek deme yavruna kavuştun mutlu ol o kendiliğinden gelir Allah’ın izniyle ❤️
          Faydası olur mu bilmiyorum ama hemşire bana nst’de maydonoz ve dereotu süt yapar dedi. Tabi hoşaf felanda yani tatlı şeylerde süt yapıyormuş ve bolca su tüketmek gerek. Belki işinize yarar
          Ellaa bir gece kaldım bende. Sütün ilk günler şakır şakır gelmez o yüzden gelmiyor diye düşünme sarı sıvı şeklinde az geliyor bebeğe yetiyor bebekle birlikte o da artıyor. Bol su iç sitres yapma incir ye arttırır. Gelmeyecek diye de korkma Allah rızıksız bırakmaz
          Şuan duş alma imkanın yoksa bir havluyu kaynar suya batırsınlar ve sıkıp göğsüne koysunlar. Bende spinalden sonra 2. Gün yapmıştım ve göğsüm bir anda süt dolmuştu bir dene mutlaka