Kızlar 22 haftalık hamileyim bugün bebeğini hissetmedim yarın ayrıntılı ultrason randevum var ama ağlamaktan uyıyamıyorum bi sıkıntı varmıdır
    Bu haftalarda bazen her gün hissedilmiyor,canını sıkma..ben suan 26 haftalıgım daha yeni kontrole gittim her sey yolundaydı ve hissetmediğim günlerde oluyor.İcini ferah tut inşallah yarın bütün endişelerin ucup gidicek 🙏🏼🙏🏼
    bhdrrabia hiç korkma canm benimde öyle oluyodu arada ama tabii kesinlikle doktora git en azından için rahat etsin kendini üzme
    bhdrrabia O haftalarda her gün hissedilmiyor. Yani bende öyleydi. Telaş yapmayın içinizi ferah tutun. Zaten yarın detaylıya gideceksiniz. Güzel düşünerek uyuyun.🙏🏻
    bhdrrabia canım ben 36.haftamdayım geçen gün normalin dışında 1 gün hareket etmedi artık acile gidiyordum ayakkabımı giydim başladı oynamaya.. arada olabiliyor telaş yapma birde içerde hareket etsede bu haftalarda tam hissedemiyorsun ağladıkça iyice duruyor bebekler sakin ol. Bekle bakalım sabah zaten gideceksin
      Duyguynrky ben 1 haftadır tekmeleri hissediyodum hiç hissedemediğim zamn karnıma dokunuyodum hemen başlıyodu oynamaya bugün oda işr yaramadı korktum bende
      bhdrrabia suan bebegin coook kucuk o haraker ediyodur ancak senin her haraketini hissetmen mumkun degil hic canini sikma aglama bebegini strese sokma guzelce uyu sabahda bebisini mutlu gör
      bhdrrabia canım 25bhaftaligim 3 gün hissetmedim birde erken doğum vs tehlikelerim var normalde hemen doktora gidiyorum ama bayram izni diye gidemedim devletlere gidince alttan muane istiyor ve bana Altan muane yasak deneme rağmen istiyor bebeğin eşi rahim ağzına yakın olduğu için rahim içinde de kanamam.var yanin3 gün hissetmedim.ama bugün oynamaya başladı birde dışardan gorebiliyosan hareketlerini karnını aç izle bazen oynuyor ama anne hisse tmiyor korkma.bir şey yoktur 🙏💞🤗🤗🤗
      bhdrrabia canım öncelikle çok stres yapma zor ama dene çünkü hiç hissedemiyorsun. O haftalarda normal.. kaç kere acile gittiğimi bilirim. Bazen tembelleşiyorlar. Hatta 29. Haftamda iki gün hiç oynamadı gitmekten bunaldınız için beklemiştim. Ultrasonda da hareketsiz çıkınca detaylıya yollamıştı tekrar doktorum bir sorun varsa alırız demişti. Çok sükür birşey çıkmamıştı ayaklarıyla yüzünü kaparmış zor oynamıştı. 30 kadar cok yaşadım bu durumu.. içini ferah tutmaya çalış, dua et. İnşallah birşeyciği yoktur. Yarında detaylı varmış güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻
      bhdrrabia canim neden bu kadar üzüyorsun sn kendini Allahın iziniyle bsy olmaz nolcak. Bnde o haftalarda bazen hisseder bazense uzuuuun zaman hissetmezdim. Olabiliyor yani hiç sıkma sen canini lütfen 😘😍
      Kızlar hepinize çok teşekkür ederim içimi rahattınız❤️❤️
      bhdrrabia canım ben 28 haftalığım suan senın haftalarda gece acile gıttıgımı bılırım hıssetmedım dıye 2 gün hıc hıssetmemıstım bu haftada 1.5 gün hıssetmedım ebe 30 kusur haftalarda bıle hıssedılmemesı bazen normal dıyo annenın kılosuyla alakalı olabilirmıs bebek sen hareketlıyken şakın sen uyurken hareketlenebılırmıs uyku duzenlerı daha fazlaymış öyle dedıler bana ama ıcın rahat edecekse bı dus al tatlı ye uzan bekle demıslerdı sende deneyebılırsın suan hissetmemen çok normal strese sokma güzel bebisini ağlayıp 😊 Annecıgını anlıyo artık o 😊