Elifyilmaz Elif2 Rabbim sifa versin insAllah tutunur bebegin sana hayirlisiyla dogumbhikayenide yazarsin 🙏🙏
SemaD Hanimlar bende 8+4 oldum bugun ama halen buyuk bi belirtim yok ☹️☹️ Sadece goguslerim agriyor.. gecen sene dusuk yasamistim bu yuzden cok gerginim hep kotu dusunceler yasiyorum .. sizde de aynimi ... Kusura bakmayin turkcem cok iyi degildir
Elfu SemaD doktora gittin mi kalp atısı fılan nasıldı benim hamileliğim cok zor geçiyor yemek yemeyi özledim hiç Bİrşey yiyemıyrm ben, bende böyle kusmayamlara özeniyorum 9+4 olduk
Elif2 Yaprak1984 hayır bir sürü farklı açıklama yaptılar.onlara kalsa bugün bebeği kürtajla alacaklardı😔😔😔bende başka devlet hastahanesi doktoruna gideceğim adı özel diye gittim ikidir aynı şeyi yaşıyorum 😭😭😭
Nrhncn Mrb bende nisan annesiyi inş. 5 aylık bebeğim var ve 5 hftalik hamileyim ve ayni agbisi ile ayni gun olucak dogum gunleri inş.
Papatyam123 Bende 6+2 yim bugün gittim hastaneye keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışını duymakta bugün bir de benden kan ve idrar aldılar ankara ya göndermek için sizlerden de alındı mi merak ettim:)