Asli06671 MgeTimurhan valla sasirdim bi gor skldm artik onceden ben hep yuzustu yatardim hic yan felan yatmazdim bir ozledim anlatamam 😁 ama hersey alptugmuz icin 😘💙
Busratye Bemde ağırlaştığımı hissediyorum eğilmeli ev işlerini hiç yapamıyorum gece de bir iki kere kalkıyorum wc ye 😊 şişme olmadı ama biraz fazla yürüyeyim bacaklarıma kramp giriyor
Ayvaaaaaa Henüz şişmedim veya hantallaşmadım ama mide yanması yaşıyorum ve iki üç haftadır artık uyku diye birşey kalmadı, uyuyamıyorum. Onun haricinde çok şükür halimize 🤪
mucizem61 hiç uyuyamiyorum gece boyu wc deyim artik sol ve sağ tarafım agridan curudu😂ama şükür olsun genede rabbim yeterki sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin benimde iki gündür kalktıgımda ayaklarım rahatsız sismis agriyorlar
Setenay MgeTimurhan uyumuyoruz canısı :D ben uyuyamıyorum en azından. Bide geniz akıntım var. Çok zorlanıyorum
Duygu20 27+4 olduk ayaklarim bacaklarm acayip sekilde sisti 36 numara giyiyordum.ayakkabiyi simdi 39 giyiyorim oda terlik midem cok yanıyor reflu var ilacsiz duramıyorum geceleri lavaboya kalkıyorum 2 kere falan yaz hamileligi zor geciyor ama o kıpırdayınca unutuyorum herseyi 👼
dphnln MgeTimurhan Teşekkürler ☺️ Bayram sebebiyle rahatsız etmek istemedim doktoru. Kontrole gidince söyleyeceğim mutlaka.
dphnln Bekleyenler Ben de keşke erken uyansam, öğlene doğru uyanıyorum bazen ve bebeği aç bırakıyor muyum diye vicdan yapıp hemen mutfağa gidiyorum.
sudamlasi MgeTimurhan doğum yapınca da mışıl mışıl uyuyamıcaz ki.ancak bebeğin uykusu düzene girince uyuruz hep sırt üstü ve yüz üstü yatcam çok özledim😔
Gulbahcesi988 MgeTimurhan aynen ole uykumda hareketleriyle uyaniyorm. Sag tarafim we kasiklarm cok agiriyo. Yawas hareket etmek zorundayz biraz yorulsam vucudum tutuluyo sanki :)))
Gekon1710 31.haftadayım bacağımın arasına bi yastık kucağıma bi yastık alıp uyuyorum gece yüz kere wc ye kalkıyorum su içmeye kalkıyorum ama hiç bişey beni uykumdan edemez sanırım 😄 doğunca belki 😄😄😄
dphnln Antalya’nın sıcağında klimasız uyuyamıyorum tabi ki.🙈 Uyumak derken delilsiz uyuduğum da olmuyor. Bacağımın arasına yastık alarak soluma yatmaya odaklanarak geçiyor gecelerim. 🙏🏻