ZeyooZ Esracim aaah ahhhhh o topuklu ayakkabılarım, o kotlarım , o elbiselerim 🤦♀️ Doğumdan sonra acilen eski formuma dönemezsem depresyon sebebim olabilir 😂
Asli06671 Babydr ne kadar koyarsam koyum yastik baska yerlerde geziyo valla hep sirt ustuyum bide cok asiri sirt agrim var yatinca rahatliyorum 😁
ZeyooZ Asli06671 sabaha kadar yastıkla birlikte dönmekten gına geldi valla. Sırt üstü uzun süre yatmakla kısa süre yatmak farkı var mı acaba??
MgeTimurhan Asli06671 sirt agrilarini tetikleyen bir diger sey de sirt ustu yatmakmis bebek ve rahim kemiklere baski uyguluyormus 🤷♀️🤷♀️ Sasirdik ne yapacagimizi 😩🙏
MgeTimurhan dphnln doktoruma ayagim cok sistigi icin normal mi diye sormustum. O da normal hatta karincalanma hissizlesme olursa korkma dedi bilginiz olsun, tabi ki kendi doktorunuzla gorusmekte fayda var☺️
dphnln MgeTimurhan Teşekkürler ☺️ Bayram sebebiyle rahatsız etmek istemedim doktoru. Kontrole gidince söyleyeceğim mutlaka.
Gulsahh Sabah 6 ile 12 arasi cok guzel uyuyorum ama gece kabus kendimi salondan yatak odasina atiyorum bi ordayim bi burda rahat pozisyon bulana kadr 😁😁
MgeTimurhan dphnln biraz yukarida bununla ilgili cozumumu soylemistim dilerseniz okuyun ve deneyin belki sizi de rahatlatir ☺️
MgeTimurhan Gizem51 rahmin buyumesine bagli olarak kasik agrisi ve acimasi olabiliyormus cok arastirdim ama doktorunzla da paylasin 🙏 ilave olarak sanci olursa endislenmek gerekirmis🤷♀️
GkbenAktaAlngan MgeTimurhan bi kaç gün önce ayaklarım yataktan kalkınca çok acıyo du üzerine bile basamıyordum ama şükür iyiyim şimdi 28+2 olduk biz sizin ne kadar bebeğiniz
MgeTimurhan Bekleyenler esim uyutmadiniz beni ana ogul diyor sakayla aynen Allah bugunlerimizi gulerek hatirlatsin 😍😍
MgeTimurhan Gnss Gnss cabuk yorulmak da , nefes darligi da bebege daha cok oksijen gitsin diye vucudumuzun bize verdigi sinyaller onlar iyi olsun bu zamanlarimizi dinlenerek gecirelim ayakta durmamaya calisalim ben oyle buldum cozumu 😂
sudamlasi MgeTimurhan doğum yapınca da mışıl mışıl uyuyamıcaz ki.ancak bebeğin uykusu düzene girince uyuruz hep sırt üstü ve yüz üstü yatcam çok özledim😔
MgeTimurhan Babydr hamileligin tadini cikar diyorlar da uyku olmayinca cikmiyor , bol bol uyu diyorlar dogunca uyuyamayacaksin o da olmuyor ☺️ Allah saglikla almayi nasip etsin de gec olsun guc olmasin uyku☺️☺️☺️
Asli06671 MgeTimurhan valla sasirdim bi gor skldm artik onceden ben hep yuzustu yatardim hic yan felan yatmazdim bir ozledim anlatamam 😁 ama hersey alptugmuz icin 😘💙
umranozby MgeTimurhan evet agirlastim 😑gece en az 3 kez uyanıyorum ve iki litre su içiyorum çok susuyorum 🤔
Deryaclsz 29. Haftam bitmek üzere ve çok hafif elim dışında şişliğim yok. 30.haftadan sonra şişiliyor mu cidden?