Nefes2811 MgeTimurhan kasım 28 inşallah evimin temizliğini kendim yapıyorum cam kapı yemeğimi erken uyuyorum çünkü erken kaldırıyor ogluşum ağırlık hissi var tabiki kabızlık yeni yeni oluyor ama onada çözüm buldum
Asafinannesi MgeTimurhan ağırlaşmadım aslında her işimi kendim yapabiliyorum elim ayağım da pek şişmiyor çok nadir oluyor 🤭 ama uyku konusuuu 😥 bel ağrısı ve mide yanmasından dolayı yarı oturarak uyuyorum ve gece de 3-4 kez wc İçin kalkıyorum mutlaka 😴
Miraykayra Şişmeler su fazla içtikçe daha öok oluyor gerçi 2.5 3lt arası içmeye dikkat ediyorum ama malum az içsem olmuo çok içsem hem wc merasimi hemde şişmeler sıkıntı😔ne yapalım analık kolay değil derlerdi şimdiden başladı ☺️ Sağsalım doğsunlarda
dphnln Bebegin hareketlerini eskisi gibi bariz hissetmiyorum ben son gunlerde. 30+0 iz bugun. Kontrole gittim herhangi bir sorun yok ama ister istemez elim hep karnimda. Benim gibi olan var mi?
rileyss MgeTimurhan el ve ayaklarım tanınmayacak hale geldi şişlikten 😂 geceleri de asla derin uyuyamıyorum 😢