Ays_cskn Penguen_ Masallah en erkencimiz saglikla gelsin minnos hayirlisi olsun acikcasi bende o gunü sabirsizlikla bekliyorum☺
SareSumeyra Ays_cskn Ayy aynı ağrılar bende de var korkuyorum bişey olcak diye aslında 2. Hamileliğim ama yine de stres yapıyor insan aynı adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor
Ays_cskn SareSumeyra aynen oyle 2. Gebeligim benimde paranoyak oldum her agrida acaba bisimi oldu diye lavaboya gidip kontrol ediyorum
Minisko9 Penguen_ hayır canım o rekor bende 10 günlükken testim silik çıktı öyle öğrendim 😅 şaka bir yana hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️
SareSumeyra Bir de içime ikiz mi acaba şüphesi girdi :) ilk kontrolde belli olur değil mi öyleyse. Çok sancım olunca iki bebiş mi tutunmaya çalışıyor acaba diye düşündüm ilk gebeliğimde bu kadar sancım yoktu
Ays_cskn Zeyzey1014 amin insallah yazilan tum cevaplari okudukca duygulanıyorum Saglik sihhatli guzel bir donem olur Rabbim tum hamilelerimizi yavrularimizi korusun😊
13-rayne-06 Bende gecikmemden 2 gün sonra öğrendim beta hcg 597idi tekrar kan testi yaptirmadım salı günü randevum inşallah iyi sonuçlanır içimde hep bi şüphe 🙏🏽🙏🏽
Deniz97 Kbr01- evet canım öyle oluyor tuvaletim gelinceye oluyo 😊 içimizde bi can var o yüzden vücudumuz devamlı degişiyo bizde stres oluyoruz 😊 hepimizde böyle acaba sağlıklı olur mu büyüyo mu böyle mi olmadı gerekiyor diye diye 🙃
Pemberuya Ays_cskn Selamlar:) bende dün öğrendim özelden muayene için randevu almıştım neden hamile kalamadım diye sonra Dr a bazı testlerimi yaptırıym dedim gebeliğe de bakmış. Birde Dr demesin mi beta HGC yüksek ben şok 🤷🙈😇😇😂😂