Selmaak Ays_cskn 4 şubatta öğrendim gebelik testi ile 7sinde kan verdim 21inde randevum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😘
Ays_cskn Selmaak amin insallah bende 6 Sinda kan verip 7 sinde ogrendim benimde 22 sinde randevum hayirli olsun saglikla gelsin minnos🥰
zdmrmrv Bnde 8 inde 16 beya hcg ile 3 hafta 3 günlükken öğrendim🥲 çatlatma tedavisi ile oldu bi düşüğüm var 8 ay öncesinde .. progestan başladık hemen inş bu sefer tutunur miniğim🥲
Yagmur2712 Ays_cskn merhaba uygulamayı yeni indirdim de ondan tam çözememiştim yeni gördüm ondan. 8 şubatta 258 çıkmıştı. Düm tekrar gittim test yaptırdım 12 şubatta yani. 1600 çıktı.
Ays_cskn Yagmur2712 alttan kese gozukur bence bu degerle ama biraz daha bekle tabi ben insallah bu hafta icine gitmeyi dusunuyorum artik
Deniz97 zulal_05 ay ne güzel kaç haftalık canım 🥰 benim agrım hiç yön sende var mı kaşık agrısı falan
_anne_kuzusuu00 Kızlar bizde bugun 4 haftalık olduk ama makat yerimden kan geldi büyük abdestimi yaparken acaba sizde yaşadınız mı
zulal_05 Deniz97 kaç haftalık tam bilmiyorum çatlatma iğnesi ile oldu son adet tarihim 7 Ocak ama 23 ünde yumurtam çatlamisti salı günü doktor randevum var net öğrenirim inşallah 😊2 gündür pek ağrım yok ama öncesinde Kasık ve bel ağrısı fazla vardı birde lekelenme vardı 😓
Deniz97 zulal_05 insallah sağlıklı sag Salim doğururuz canım benimde pek agrım yok böyle mi olması lazım diyorum 😃
Pemberuya Ays_cskn Kasıkta ağrınız oluyor mu benim ağrım var özellikle dolaninca vs. Biraz geçiyor biraz ağrıyor. Duş aldım biraz rahatladım. Kimi 1 ay sürer diyor kaynanamda öyleyse düşer dedi moralim bozuldu.
Ays_cskn Pemberuya evet oluyor hatta karin agrim oluyor ama geciyor bakma sen kaynanana millet cok merakli moral bozmaya bende hemsireme sordum karnim bozuk gibi agriyor diye dis gebelik olabilir acile git diyince canim sıkıldi benimde
Pemberuya Ays_cskn Ya aynen moralini bozuyorlar insanın valla bak. Bide diyelim ki oldu öyle bişey pat diye neden söylerler anlamiyorum
Ays_cskn Pemberuya onlar alismis malesef yapacak bisi yok suan cok tereddutluyum imkanim yok ama mecburen kisip hafta ici ozele gidicem icim rahat degil çünkü
Ays_cskn Pemberuya carsamba belli olur iste normalmi yada sagliksizmi haber ederim yine burayi takipte kal suan agrim yok mesela