Ays_cskn Selamlar herkese konu basligindanda anlaşılacağı gibi gebeligini yeni ogrenenler buyrun sohbet edelim ben henuz yeni ogrendim kan tahlili ile dr randevum ayin 22 sinde sizlerde durumlar nasil😊
yrhmdv__ Ays_cskn bende adetime iki gun kala yani 2subatda idrar testi ile oyrendim Allah herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsn
Pemberuya Ays_cskn Selamlar:) bende dün öğrendim özelden muayene için randevu almıştım neden hamile kalamadım diye sonra Dr a bazı testlerimi yaptırıym dedim gebeliğe de bakmış. Birde Dr demesin mi beta HGC yüksek ben şok 🤷🙈😇😇😂😂
Selmaak Ays_cskn 4 şubatta öğrendim gebelik testi ile 7sinde kan verdim 21inde randevum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😘
Yagmur2712 Bende bu ayın 8’inde öğrendim. Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. İnşallah her şey normal ilerliyordur.
Ays_cskn yrhmdv__ amin insallah saglikli bir surec geciririz bende evde iki idrar testi yaptim pozitif gorunce aile hekimliginde kan verdim simdide randevu gününü bekliyorum😊
Zeyzey1014 Bende ayın 7 sinde idrar tahlili ile öğrendim, kan tahlili verdim. 23 ünde doktora gideceğim hayırlısı bakalım 🙏🏻
Deniz97 5 şubatta öğrendim bende 7 doktora gittim 18 Şubat randevu var Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım 🙏
Ays_cskn Deniz97 amin insallah henuz gitmedim gitseydim bile henuz kese gorunecek kadar yuksek degildi kan degerim 1042 cikmisti o yuzden hemsirem 22 sine randevu qldi o gune kadar biraz daha buyur dedi bakalim belirtileriniz nasildi😊
Yagmur2712 Ays_cskn merhaba uygulamayı yeni indirdim de ondan tam çözememiştim yeni gördüm ondan. 8 şubatta 258 çıkmıştı. Düm tekrar gittim test yaptırdım 12 şubatta yani. 1600 çıktı.
Deniz97 Ays_cskn benim gittiğimde 1759 du kese bebek gördü nokta kadar canım 😊 belirdi mide bulantısı kusma arada kaşık bel agrısı göğüs hassasiyet arada uyku 😊
SareSumeyra Bende 8şubatta öğrendim 5hafta 2 günlüğüz :) doktorum haftaya cumartesi çağırdı şimdi gitsem gözükmeyebilirmiş. hala kan testi vermedim sadece idrar testiyle öğrendim
Zeyzey1014 SareSumeyra ben aile hekimime gidip verdim, bencede bekleyip doktora gitmen daha iyi çünkü benim kan değerim 74 çıktı şimdi yükselmesini bekliyorum 1000-1500 olmadan kese görünmüyormuş. O yüzden insan strese girebiliyor 😊 bence en iyisini yapıyorsun.
Ays_cskn Zeyzey1014 aynen oyle bende aile hekimimde ogrendim benim kan degerim 1042 cikti ama hemsirem biraz daha buyusun tam net goreyım diye bu tarihe aldi bqkalim hayirlisi, hayirli olsun bu arada dilerim saglikli ve guzel bir surecimiz olur😊
SareSumeyra Zeyzey1014 Aile hekimi mantıklıymış belki kan testi için randevu alabilirim bende sağolun
Penguen_ En erken ben öğrenmişim heralde bebişko 3 haftalıkken öğrendim reglime bir hafta vardı iki gün daha var ve bana günler haftalar geçmiyor keseyi be kalp atışını görebilmek için🙈
Ays_cskn Penguen_ Masallah en erkencimiz saglikla gelsin minnos hayirlisi olsun acikcasi bende o gunü sabirsizlikla bekliyorum☺
Minisko9 Penguen_ hayır canım o rekor bende 10 günlükken testim silik çıktı öyle öğrendim 😅 şaka bir yana hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️
Ays_cskn Deniz97 hemsiremin tavsiyesi hani gidince hem bebegi hem kalp atisi gorunsun diye kendisi aldi tarihi bakalim 😊
Zeyzey1014 Ays_cskn amin inşallah, gerçekten dualar çok önemli… Allah herkesin yardımıcısı olsun, inşallah hepimiz sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 😍😌
Deniz97 Zeyzey1014 evet canım bir birimize dua edelim hamişlerin duası kabul olur 🙏 allahım hepimize sağlıklı sahayla soğuklar nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar insallah canım haberlerini bekliyorum 🙏❤️
Ays_cskn Zeyzey1014 amin insallah yazilan tum cevaplari okudukca duygulanıyorum Saglik sihhatli guzel bir donem olur Rabbim tum hamilelerimizi yavrularimizi korusun😊
Ays_cskn @“Deniz97”#p20472358Masallah bende sadece kasik arada karnim ve belim agriyor bakiyorum hastalanacammi diye ama bisi yok bekliyorum sabirla insallah bende gorebilirim gidince😊
SareSumeyra Ays_cskn Ayy aynı ağrılar bende de var korkuyorum bişey olcak diye aslında 2. Hamileliğim ama yine de stres yapıyor insan aynı adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor