princessprn Mouradi yanvarın 6si.he biraz qorxdum.4.il yarımdı ailəliyəm bidefe abort olmuşam 5heftelik ürək doyuntusu olmadı deyə(iki defede kimyasal hamiləlik.ona göre biraz qorxdum Xeyirlisi Allahdan
Mouradi princessprn Can normaldi onsuz indi aybasiya gore hele 5 hefteliksen, pis seyler dusunme ele olub deye tekrar olmayacag İnsaAllah sag salamat qucagina alarsan ❤️ Nese test vermisen dusuk ve kimyasallardan sonra ya nece ? Basa dusurem 4 il az deyil mende ele 3 ilden sonra hamile qalmisan yaxsi basa dusurem seni
Samira123 Zeynebbagirli 32+6heftelik hamileyem ilk hamileliydi gozel gedir ama bel agrisi birde dis agrisi olmasa dahada yaxsi olacag 😊
Zeynebbagirli Samira123 Cannn Allah komeyin olsun canim menim❤dis agirisi deme onj men pis cekmisem dusmenime bele arzulamirdim o derecede nece pis idi
princessprn Mouradi he can vermisem genetikden analiz vermisem.problem çıxdı deye peyvənd oldum noyabr,dekabr,yanvar aylarında,doktor ikinci peyvenden kimi qorun demişdi.
Sevgi260420 Axşamınız xeyir bizdə 18+3 həftəliyik ama hələ cinsiyyətini bilmirəm uzidə göstərmədi 20 yaşım var☺️
Mouradi princessprn Hee Sükür yene problem cixsada mualiceyle kesin İnsaAllah bes 2ci peyvend olmadi onda can ? Hekim ne dedi bu barede İnsaAllah problem olmaz ki ? princessprn Bes ne Amin can ❤️
princessprn Mocuzemiz əslinde süni mayalanmaya gedecekdim bu ay aybs olmadım özümde sok oldum heç ağlıma gəlməzdi vaxtından kece
Mocuzemiz Mende 15 heftelik hamilelikdi 2gun vajimada agri var batma kimi uzananda qalxanda olur nedendi bilen var?
Mouradi Mocuzemiz Salam can necesen ? İnanirsan 11 hefteliyem ama mende de batma kimi gelib kecir qisa bilmirem niye, hekimede getdim dunen guya sorucagadim unutdum tezden gedende sorucam İnsaAllah
Zeynebbagirli Mocuzemiz mence biraz dincel usag belkede boyuduyune goredi asagi hisseye guc verir amma tam deiqiq melumatim yoxdu yeni ola biler deye dedim oz dusunxemls amma bele seyleri canim hekime densn herseyiki o bilsin qerar versin.
princessprn Mouradi Mouradi 3peyvendin 3u de oldum.hekim dedi peyvənd ol sonra biraz ara verek belke özün hamile qalacaqsan mene aprel kimi vaxt verdi.Mende apreli gozlemek istemirdim dedim peyvənd olub bitirdim doktor gele bilerem suniye.olar dedi.ele oldukii vaxtımdan keçdi bu ay
Mouradi princessprn Sükür can ne yaxsi hec ehtiyac qalmayib suniye İnsaAllah hec problem olmaz da hekim ele deyibse, esas odu peyvendleri vurmusan. İnsaAllah sag salamat qucagimiza alag hamimiz ❤️