Igrl4 Her vaxtiniz xeyir yaxsi siz necesiz? İnsAllah her sey yaxsi olar sag salamat gucaginiza alin korpenizi☺️☺️
Mouradi Zeynebbagirli Salam can yaxsi sen necesen ? ❤️ Nece narahat oldugunu bilirem caan İnsaAllah her sey yaxsi olacag hec pis dusunme sen 🥰 oxuyaram can
Zeynebbagirli Mouradi Can sukur mende yaxsiyam inanki Ana olmaq nece cetin imis onu anladim men Allah sag salamat balamizi almagi nesio elesin Allah qebul elesin canim menim cox sagol
Zeynebbagirli Mocuzemiz can Allah qebul elesin namazini Allah razi olsun gozelim sag salamat sende bebsilerinj qucagina Alasan Amin
Mouradi Zeynebbagirli Yaxsi ol can ehh deme inan hamile qalanda cetinlik,hamilelik cetinlik stress her an qorxu, İnsaAllah sag salamat qucagina al onda da analig hislerine gore vapse olacaga ehh 🥰❤️ Amin caan ❤️😘
princessprn Salam qızlar mən ayın 9u hekime getdim kese gorsendi ama dedi balacadı kese.bele olan olub aramızda.doktor bir həftə sonra gel dedi indide çox az qəhvərəngi leke oldu
Mouradi princessprn Salam İnsaAllah boyuyer narahat olmayin nece hefteliksiz ? Bide hekim size progesteron yazib ? Hekimle danismisiz karicnivi lekeye gore ?
Zeynebbagirli princessprn 1 hefte sonra hekime ged baxsinlar mualice varsada al. Qehverenginin qorxusu yoxdu amma hekimle bir danis al qirmizi aciq qirmizi olarsa qorxusu var qehve renginin yox amma yenede hekiminle hersey baresinde yaz danis ay bezscek ay nebilim ne deyil puluyladi hersey balanan onemli hecne yoxdu.
Zeynebbagirli Mouradi Cannn eynene vAllah nebilime Allah haminin komehi olsun vAllah Can Amin canim Amin Dualarim butun analarladi❤❤❤❤
princessprn Mouradi uzide hekim baxdı hefteliyi demedi ama kisəni gördü ama kisə hele balacadı dedi get bir hefte sonra gel dedi.Gera sami ,gobekden iyne,fol turşusu,birde trompobol yazdı.
Mouradi princessprn Son aybasi ne vaxtdi can ? Balacadi deyemde yeni teze hamilesense onsuz ele olur kese balaca olur hec narahat olma Hee bildim esas odu qirmizi gelmesin İnsaAllah kecer o lekede
princessprn Mouradi yanvarın 6si.he biraz qorxdum.4.il yarımdı ailəliyəm bidefe abort olmuşam 5heftelik ürək doyuntusu olmadı deyə(iki defede kimyasal hamiləlik.ona göre biraz qorxdum Xeyirlisi Allahdan
Mouradi princessprn Can normaldi onsuz indi aybasiya gore hele 5 hefteliksen, pis seyler dusunme ele olub deye tekrar olmayacag İnsaAllah sag salamat qucagina alarsan ❤️ Nese test vermisen dusuk ve kimyasallardan sonra ya nece ? Basa dusurem 4 il az deyil mende ele 3 ilden sonra hamile qalmisan yaxsi basa dusurem seni
Samira123 Zeynebbagirli 32+6heftelik hamileyem ilk hamileliydi gozel gedir ama bel agrisi birde dis agrisi olmasa dahada yaxsi olacag 😊
Zeynebbagirli Samira123 Cannn Allah komeyin olsun canim menim❤dis agirisi deme onj men pis cekmisem dusmenime bele arzulamirdim o derecede nece pis idi
princessprn Mouradi he can vermisem genetikden analiz vermisem.problem çıxdı deye peyvənd oldum noyabr,dekabr,yanvar aylarında,doktor ikinci peyvenden kimi qorun demişdi.