Asminim77 guzelbebegimmmmm var mı bir tarifi bunun bacım 🙄 bu gebelikte kurtaramam artık ama ikincisi olursa kulağımda küpe kalsın 🤣🤣
guzelbebegimmmmm Asminim77 ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. Bunda nasıl almadım bilmiyorum 🤣 o kadar da yiyorum abur cubur bile her gün
Asminim77 Annekuzusu_0 evet 😩 ama hep böyle kalmayacağız diye düşündüğümde ye boşver diyorum 🤷🏼♀️ İnşallah çok abartmadan geçer bu süreç
Vilge Asminim77 21 haftalik gebeyim. 3 kilo aldim. Alamıyorum cunku. Saglikli besleneyim derken anca 3 kilo alabildim
Asminim77 Vilge biraz bünye meselesi biraz da son aylarda daha da iştah artışı oluyor özellikle tatlı olarak. Ama almaman daha sağlıklı emin ol bebek de iyiyse böyle devam edersin inşallah
Fatos8263 Asminim77 ben iki oglumda 49 50 ile hamile kaldim birinde 90 olfum birinde 88 oldum 3 ayda 50 ye indim ikisindede bundada kilo alsin diye yiyorum verecegimden eminim🤣🤣cabuk kilo verenbiriyim hamile olmasam yedigim yaramiyor cnm
Vilge Asminim77 bebek iyi görünüyor cok şükür. Tatli yeme istegi hep var ama gebelik sekerim olusmasin diye haftada bir iki kez yerim. İlerde cildirip kendimi tutamazsam bilemem tabi ☺️ Sizin bebisiniz de saglikla gelsin kilolar dert degil
Asminim77 Blinmdyn ne zormuş kilolu olmak 🤦♀️ Hamilelikte fiziğimin kıymetini daha çok anladım. Düzeleceğiz şu olaylar bir bitsin düzeleceğiz🤣
-ir3m Asminim77 6 kilo aldım daha Fazla alırım diye düşünüyordum ama iştahım çok açıldı son zamanlarda yediklerime inanamıyorum doymuyorum 😂 doğuma kadar ne olucak bakalım
deryas34 Asminim77 14 kilo aldım ama hiç 14 kilo almış gibi durmuyorum göbeğimde çok çıkmadı nereye gitti bu 14 kilo bilmiyorum şuan 70 kiloyum 😅
Asminim77 deryas34 aslında bana da öyle diyorlar boydan kurtariyorum çok şükür 🤣 yine de kendimde hissediyorum o ağırlığı 🙄🤰🏻
Emirin_Annesi02 Asminim77 23. Haftadayız 3,5 kilo almışım . Keşke ben hiç almasam da bebek alsa sadece. Normalde kilo almaya da müsaitimdir. İnşallah sonlara doğru işler karışmaz 🙃🤲🏻