Asminim77 Hatice-31 maşallah iyi gidiyorsun inşallah çok almadan bitirirsin. bize bakma biz saldık hayırlısı artık 🤣🤣
Hatice-31 Asminim77 inşallah dicem de bebekler çok almamış o yüzden endişelim çünkü doğuma az kaldı hayırlısı sağlıklı olsunlarsa gerisinin bir önemi yok 😊
Mikmikbuk Asminim77 Toplam hamilelikte 4-5 kilo aldım. Hamilelik öncesi1 yıl içinde 7-8 kilo almıştım. 29.haftadayım son 1 ayımda hiç kilo almamışım😨 şu an 80 kiloyum. Bakalım nolcak
Asminim77 caganin_annesi ahahahahha ye ye asla doyulmuyor eski halimi özlemedim değil yani. Yiyip doyup yemek düşünmemeyi özledim ya. tek derdim mide oldu 🤦♀️
Esenasel Wonderful_mom Bende kilo alamayanlardanim 54 ile hamile kaldım 51 e düştüm kusmaktan suan 57 geliyorum ama İnan ki kimse kilo aldın demiyor hala zayıfsın diyorlar birde ikiz hamileyim yanı bir karnım davul gibiyim
Asminim77 guzelbebegimmmmm var mı bir tarifi bunun bacım 🙄 bu gebelikte kurtaramam artık ama ikincisi olursa kulağımda küpe kalsın 🤣🤣
Sumeyye58 Asminim77 ben de 27 haftalıkken kontrole gittiğimde 46.6 ile hamile kalan ben 60 kilo olmuşum 🙈 şu an 30.haftadayiz pazartesi öğrencem güncel kilomu😂😂
Asminim77 Gamze01- ahahah yaaa Doğuma da daha var gibi geliyor bir de çabuk geçse de kurtarsak kendimizi 🤣
ebruk1994 23 haftalığım 8 kilo almışım doktorum bugün hamur işi yeme dedi ☹️ Akşam 10 dan snra da yeme dedi şimdi bna yeme dedi ya benim daha çok yiyesim var😒☹️
Sumeyye58 Asminim77 alıyorum zaten istmesem de😂 bugün kabızlığm ve kasıklarımdan altıma doğru batma şeklinde bir ağrı var normal mi sizce??