ArslanAlininAnnesi Asminim77 kizz bende tehlikem var diye 3 bucuk ay yattim 10 kilo aldm 68 oldum. Suan 21 haftaligim gecen ay 2 kilo almisim sadece hareket etmeye başlayinca. Benimde gitti fizik doğurana kadr 80 olurum heralde ☹️☹️☹️☹️
Honeyinci Denizlena ay siz bence hamilelik boyunca kilo vermissiniz cünkü bebegin kilosu plasentasi suyu ödeminiz falan var yani en azindan 1 kilo bile almis olmaniz lazim 🤣🤣🤣
Demetserhat0803 27+1 haftalığız 9 kilo verdik hiç almadık hep kusuyorum yemek yiyemiyorum ama bebeğimin kilosu gayet iyiymiş doktorun dediğine göre ama ben biraz endişeleniyorum bebeğim için sizce bı sorun oluşur mu
Sazi9718 Asminim77 23. Haftadayim 78-79 ile hamile kaldım şimdi 70-71 arası değişiyor 72 ye kadar şekerim biraz yüksek çıktığı için diet uygulayarak düştüm hastalık falan derken 70 oldum ama şimdi 71 bazı günler 72 geliyorum 2. Gebeliğim bu çok şaşkınım😅 ilk gebeligimde 15 kilo almıştım
Mikmikbuk Sazi9718 hahaha maşallah.. Hamile kalarak kilo verin 😁 işte yaza formda hazırlayan hamile diyeti… Başlıklı haberlere konu olur
Sazi9718 Mikmikbuk gülme kız 😊 doktor yönlendirdi diyetisyen e şekerim çıktı için sağlık için ama çok aç bırakmadım kendimide canım ne istiyosa yedim ama az yedim
Seyma_ck Asminim77 27+0 6 kilo şimdilik bakalım önümüzdeki 10 haftada neler olacak☺️Elbette ki fizikteki değişiklik bazen moralimi bozuyor ama böyle mucizevi bir şeye aracı olduğum için şükrediyorum hep😇anneliğin ne demek olduğunu iliklerime kadar anlamak ve kendi anneme daha fazla hayran kalmak muhteşem🥰
Ece003 Asminim77 takma kafana bebeğim bende 58le hamile kaldım s beden giyiyordum şuan 83 kiloyum xl diyorum 😂 doğurunca vericem artık inşallah 37. Haftadayım ödem oldu her yerim 🥲
guzelbebegimmmmm Asminim77 ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. Bunda nasıl almadım bilmiyorum 🤣 o kadar da yiyorum abur cubur bile her gün
SimgeDemirGunes Asminim77 bizimde 28+6 8 kilo almışım şu ana kadar bakalım doğurana kadar neler olacak 😂