Demirssmomm Asminim77 bende 24.haftadayım şimdiden göğüs yaptırmayı düşünmeye başladım ikinciyide doğurayım falan diyorum 🙈
miyopmom Asminim77 23 haftadayim 7 kilo almisim 😅 cok yemiyorum ama galiba bunyem musait kilo almaya saglik olsun hayirla saglikla doguralim kavusalimda 🥰
Esenasel Wonderful_mom Bende kilo alamayanlardanim 54 ile hamile kaldım 51 e düştüm kusmaktan suan 57 geliyorum ama İnan ki kimse kilo aldın demiyor hala zayıfsın diyorlar birde ikiz hamileyim yanı bir karnım davul gibiyim
Asminim77 miyopmom ben de o hafta da o kadar almıştım ne olduysa 25 ten sonra oldu 🤣 aynen verilir Doğum kiloları canları sağolsun 🙏🏻
Dmllale En son iki hafta önce tartıldım 11 kilo almıştım şuan daha fazla almışımdır 27 haftalık olacağız yarın inşAllah🥰🤲
caganin_annesi Haftadayim 6 kilo almışım ama öküz gibi de yiyorum nasıl almadım anlamadım akdhkahs bugun akşam dört lahmacun yedim normalde ikinciyi yiyemezdim ama açlıktan ölüyorum.
Asminim77 caganin_annesi ahahahahha ye ye asla doyulmuyor eski halimi özlemedim değil yani. Yiyip doyup yemek düşünmemeyi özledim ya. tek derdim mide oldu 🤦♀️
Asminim77 Hatice-31 maşallah iyi gidiyorsun inşallah çok almadan bitirirsin. bize bakma biz saldık hayırlısı artık 🤣🤣