Gizemsgumgum Kızlar yazdıklarınızı okurken sırt üstü uzandım ve elimi karnıma koydum, sanırım tekme attı böyle bir noktada içerden biri dokunmuş gibi bir şey oldu ama bir yandan da ağrı mıydı ben hareket beklediğim için mi öyle geldi diyorum 🙈
Perihan06 15+3üm kızlar bir yeriniz seğirir ya onun gibi oluyor karnımda bebek mi değil mi sizce? Yoksa gerçekten karnım mı seğiriyor acaba?
Aybukeninannesi01 haticerabia45 14 haftada pit pit 🦋ediyordu şuan 16 haftadayız balık gibi yüzüyor özelikle geçeleri Maşallah 🥰bugun ultrasonda 2-3 kere zıpladı 😂tekme atmıyo zıplıyo direk
Moonlight1 Şu an 15. Haftamdayım sadece geçen hafta hapşırdığımda bi kaç sefer seğirme oldu sağ tarafımda bebek mi bağırsak hareketi mi bilemedim 🤷♀️ artık hissetmek istiyorum hareketlerini
Sedaknrg haticerabia45 bende 16 da hafif hissetmeye başladım 17 de daha net hissettim . Çok güzel bi duygu 18+5 olacağız 00:00 da 🙈🧿
Merinovaa cigdem4154 Hahah vallahi ilk hissetiğimde pit pit yapiyordu ellim surekli karnimdaydi Eşimde bana gülüyordu napiyosun diye 🤣
haticerabia45 Merinovaa bizde aynıyız canım 😃😂 eşim azat et artık bebeği diyo sürekli hisstmeye çalışıyorum sabırsızlanıyorum annelik güdüsü işte 😍🙈🙈
Merinovaa haticerabia45 Benim ki kız başı sürekli aşagıda Bacaklariyla tekmeliyomuş meğerse Ultrasonda denk geldi 😄😄
haticerabia45 Merinovaa benim cadı da kız ablası bakalım ben nasıl tepiklerken yakaliycam çok heyecanlıyım 😍😃
Sibermucize 18 hafta da hissettim çok değişik ti bağırsakmı bebekmi arada kalıyordum şimdi 19. Haftadayız gayet net artık hamd olsun 🤲🏻🤲🏻♥️♥️♥️😍😍