haticerabia45 Gulcansckn benimde dördüncü gebelik canım hayırlısı ile gelsinler insan her defasında aynı heyecan ve duyguları yaşıyor 😍😍
Ulku-22 haticerabia45 16.haftada cırpınma şeklinde oluyordu bende , belki de bebendir hissettiğin❤😇😃🤰
Minmin haticerabia45 ilk gebeliğim 19.haftanın ortalarında hafif hafif hissetmeye başlamıştım şuan 20+5’iz daha net hissediyorum
Semanurclskn Suzis görüyorum derken elini koyduğunda da hissediyor musun dışardan da belli oluyor mu yani
Merveilgaz 18 haftamda hissetdim ilk hamileligim ☺️ Su an 19cu haftam ve ara ara hissediyorum pit pit ☺️♥️
kubra-1949 csmaknc 12. Haftada kasları henüz gelişmemiş olduğu için hissetmeniz pek mümkün olmayabilir
haticerabia45 csmaknc o haftalarda hissetmemiz biraz mümkün değil annesi ama ileriki haftalarda inşallah ben buradayım diyecek 😍
Semanurclskn 18+0 oldum bugün 2 gündür kasık bölgemin üstünde baloncuklar patlıyor gibi özellikle uzun süre yatıp kalktıktan sonra, net olarak bir tekme bekliyorum bizim oğlandan ☺️
GlySndl Ben 17+1 deyim. İki gündür gaz mı yoksa bebeğim mi hareket ediyor anlamıyorum. Siz nasıl ayırt ettiniz ☺️
Tubmavi GlySndl hareketler güçlendikçe 😂 yoksa hepsi öyle başlıyor ben de ilk hissettiğimde emin olamadım ablamlara bilenlere sordum böyle kalp atması gibi gaz hareketi gibi minicik dedim kesin bebektir dediler sonra sıklaştı güçlendi oymuş dedim 💃💃